Hunguest Hotel Forrás Szeged. Szálloda Szegeden, gyógyvíz, élményfürdő, wellness hotel, fitnesz

Szobafoglalás

Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-62-566-466 | +36-62-566-468

Szeged, Hunguest Hotel Forrás

Megkaptuk az Aranynap-díjat!
Magyarország legjobb wellness
szállodája 2015-ben
a
Hunguest Hotel Forrás!
Aranynap-díj 2015

A HUNGUEST Hotel Forrás**** Gyógy- és Wellness Szálloda a belvárostól alig 10 perc sétára, Újszegeden, a Tisza partján csodálatos kertvárosi zöldövezetben, a Napfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexummal közvetlen összeköttetésben található. 

A szegedi Hunguest Hotel Forrás négycsillagos szobákkal és szolgáltatásokkal várja régi és új vendégeit.

A szállodával közvetlen összeköttetésben álló fürdőkomplexum a Napfényfürdő Aquapolis Szeged egy 3000 fő befogadására képes, 4400 m2 vízfelülettel rendelkező wellness, élmény és gyógyászati komplexum, amely

A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas szobák, összenyitható szobák, mozgáskorlátozott vendégeknek speciálisan kialakított akadálymentes szobák, apartmanok és luxus lakosztályok egyaránt megtalálhatóak. Az apartmanok és lakosztályok egy része jacuzzival és/vagy kandallóval felszerelt.
A 400 fő befogadására alkalmas étterem, lobby bár, három konferenciaterem (450, 150 és 50 fős), a szekciótermek, valamint a szálloda Szegeden egyedülálló kertje színvonalas rendezvények és kerti partik lebonyolítására alkalmas. A szállodában négypályás bowling-pálya bárpulttal, Xbox-szoba, gyermek játszószoba áll a vendégek rendelkezésére. A Zsidró Szalonon belül kozmetika, fodrászat, szolárium, manikűr, pedikűr található. A biliárdszalon mellett óriáskivetítőn élvezhetőek a sportközvetítések.