Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Lillafüred, Erzsébet sétány 1. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-46-331-411, +36-46-400-126 | +36-46-533-203

Lillafüred, Hunguest Hotel Palota

Megtisztelő számunkra, hogy
építészeti megoldásaink és nyújtott
szolgáltatásaink minőségével a
hungarikumokról szóló törvény
alapján nemzeti értéknek
minősítették szállodánkat!

Bővebben...

A Hunguest Hotels lillafüredi ékköve, a Hunguest Hotel Palota mára már számos új szolgáltatással bővítve várja a kikapcsolódásra, aktív pihenésre vágyó kedves vendégeket. A felújított és megnövelt alapterületű wellness-centrum olyan új szolgáltatásokat kínál, mint az élménymedence, kültéri rönkszauna merülőmedencével, napozóterasz vagy sókamra.

Magyarország harmadik legnagyobb városától, Miskolctól 10 km-re, a Bükk-hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. Az eklektikus stílusban épített kastélyt függőkert és hatalmas park veszi körül.

A Szinva patak völgyére és a Hámori tóra nyíló kilátást még varázslatosabbá teszi a Palotaszálló közvetlen közelében levő Szinva patak vízesésének moraja.

A közelmúltban lezajlott rekonstrukció során tágas, az épülethez alkalmazkodó, patinás hangulatot idéző bútorzattal rendelkező szobákat alakítottunk ki, megújult minden fürdőszoba. A szálloda wellness részlegének felújítása során a már meglévő szolgáltatások köre és a részleg alapterülete is kibővítésre került. Az új medencetérben kialakítottuk szállodánk "csendes wellness" részlegét, amely vendégeink nyugodt, zavartalan relaxációját szolgálja.
Az új, élményelemekkel ellátott medence mellett egy finn szauna kapott helyet szabadtéri merülőmedencével, valamint a légúti megbetegedések kezelésére alkalmas sókamrában is lehetőség nyílik a pihenésre. A medence mellett a fal mentén törökfürdős hangulatú, fűtött pihenő felületek várják a lazítani vágyókat.

Várjuk Önt Lillafüreden, mesés környezetben, négycsillagos szolgáltatásokkal!


Alapadatok

Szobaszám: 133 | Parkolás: a szálloda őrzött parkolójában, kb 140 autó. Ár: 1 000 Ft/autó/éjszaka. | Idegenforgalmi adó: 450 Ft/fő/éj - 18 éves kor felett | DohányzásAz egész szálloda nemdohányzó |
Kisállat: előre foglalás alapján az erre kijelölt szobákban. Ára: 5 000Ft/éj | Különtermek20 főtől 250 főig - 6 terem. | Akadálymentesség: 1 db szoba. A szálloda korlátozottan akadálymentes.