Belépés
Galyatető, Kodály Zoltán sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-37-576-576, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt.

Galyatető, Hunguest Grandhotel Galya

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Galya, Helios, Panoráma és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Legyen a vendégünk egész évben, mert LEGMAGASABBAN A LEGJOBB!

A Mátra és az ország második legmagasabb csúcsán 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja Vendégeit Magyarország magaslati szállodája, a Hunguest Grandhotel Galya, a 4 évszak élményszállodája.
A patinás, 1939-ben épített szálloda akkor is és ma is a családok, a túrázók, a természet szerelmeseinek kedvenc szállodája, MERT...

Megtisztelő számunkra, hogy
építészeti megoldásaink és nyújtott
szolgáltatásaink minőségével a
hungarikumokról szóló törvény
alapján nemzeti értéknek
minősítették szállodánkat
!

Ajánlás - A Hunguest Grandhotel Galya Szinetár Dóra egyik kedvenc tartózkodási helye!

"Számomra Galyatető a nyugalom szigete. A színház, a koncertek, a többi munka és a gyereknevelés mellett nekem is nagyon jólesik néha kikapcsolódni. Amikor feljövök a "hegyre", én a kényeztetést imádom, a nyugalom és a harapnivaló tiszta levegő mellett. 
Sokszor a mindennapi rohanásban már az is megnyugtató, ha visszaemlékszem az utolsó galyatetői kényeztető masszázsra, felidézem, amint kiülök a pezsgőfürdőbe és ellazulva figyelem a természet csodáit.
Mindenkinek kívánom, hogy érezhesse ezt a felemelő érzést, amellyel itt minden alkalommal feltöltődöm."

Szinetár Dóra