Receptek - otthon is elkészíthető finomságok étlapjainkról

Kedves Vendégeink!

Gourman Pljeskavica - mediterrán finomságSzeretünk főzni. Végre divat lett jókat főzni, jó ízeket kipróbálni: lépten-nyomon főzőműsorokba botlunk, és ma már egy híresség sem engedheti meg magának, hogy ne publikáljon legalább egy szakácskönyvet.

Nekünk szakmánk is a gasztronómia, és hisszük, hogy jól végezzük a dolgunkat. Munkánkat számos nemzetközi elismerés dicséri, de a legfontosabb nekünk mégis az, hogy szigorú sztenderdjeinket betartva, jó minőségű alapanyagokat felhasználva nap mint nap lássuk Önt, kedves vendégünk, amint elégedett és jóllakott.
Egy kitűnő ebéd vagy vacsora nagyon fontos eleme a wellness- vagy gyógyszolgáltatások és a szállodai szerviz mellett annak a szolgáltatáscsomagnak, ami Hunguest Hotels minőségben szolgálja az Ön kikapcsolódását, rekreációját - élményeit.

Bizonyára találkozott már Gasztrofesztivál programsorozatunkkal, ennek keretében különleges hétvégékre invitáljuk, mindig valami érdekes apropó köré felfűzve a kulináris élvezeteket.

Itt receptjeinket találja (válasszon a bal oldali menüből). Szívesen osztjuk meg Önnel étkeinket, ha ízlett, kóstolja meg "eredetiben" is!

Jó étvágyat kívánunk!