Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Síelés

Kinek-kinek kedve szerint - sípályák az Alpokban, a Mátrában:

- ne hagyja ki!

Hunguest Hotel Palota ****   Lillafüred

A 2009 őszén felújított, immár "4 csillag superior" kategóriájú Hunguest Hotel Palota pompás hangulata, az ellazulást segítő megújult wellness-szolgáltatások remek hátteret nyújtanak a téli sportokhoz is. Mindössze 15 km-re található Bánkút, ahol hét lesiklópályán, négy húzó, három tolókaros sífelvonóval, szánkópályán is várják a sportolni vágyókat!
Várjuk Önt Lillafüreden, mesés környezetben, négycsillagos szolgáltatásokkal!


Hunguest Hotel Palota ****

Hotel Alpenblick   Kreischberg

A kreischbergi síközpont igen kedvelt a magyar síelő és snowboardos vendégek körében, mert decembertől március végéig hóbiztos síterepeken hódolhatnak kedvenc téli sportjaiknak, a minden igényt kielégítő, kiválóan karbantartott, 46 km hosszú sípályákon. Kreischberg a haladó és profi sízők számára egyaránt ideális. Tubingpálya, gyorsasági szakasz, hullámpálya, ugróasztal, időmérő pálya, free-ride pálya, buckapálya, mélyhósízésre alkalmas pálya és a 2.5 km hosszú sífutópálya várja az ide látogató téli sportok szerelmeseit.


Hotel Alpenblick

Hunguest Hotel Heiligenblut   Heiligenblut

A Grossglockner/Heiligenblut-i régió sípályái a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén 11 felvonóval várják a sportág szerelmeseit. A majdnem 60 km sípálya szinte teljesen hóbiztos és csak arra vár, hogy kipróbálja rajta carving vagy snowboard tudását. Heiligenblut környékén a téli sportok széles választéka áll rendelkezésre, hiszen itt ebben nem ismernek határokat. A síelés és snowboard mellett számos más sportos tevékenységet kínál Heiligenblut.


Hunguest Hotel Heiligenblut

Landhotel Post   Heiligenblut

A Grossglockner/Heiligenblut-i régió vadregényes sípályái a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén 14 felvonóval várják a sportág szerelmeseit, melyek 2.912 méterre viszik fel Önöket. A majdnem 60 km sípálya teljesen hóbiztos és csak arra vár, hogy kipróbálja rajta carving vagy snowboard tudását. Reméljük, hogy méltó helyszínül szolgálhatunk egy csodálatos téli szabadság eltöltéséhez.


Landhotel Post

Hotel Relax Resort   Kreischberg

A négycsillagos Hotel Relax Resort Kreischberg ideális hely egy pihentető sí-, túra- és wellness-nyaraláshoz. Közel 500 m2-es wellness részlegünkben kaland- és gyermekmedencék, szoláriumok, változatos szauna és masszázs lehetőségek várnak vendégeinkre. Pihenés az egész család számára! Hotelünk mindössze 450 méterre fekszik a kiinduló felvonó állomástól, ahonnan kényelmesen elérheti a több mint 40 km hóbiztos sípályát a további 14 felvonóval.


Hotel Relax Resort