Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Síelés

Kinek-kinek kedve szerint - sípályák az Alpokban, a Mátrában:

- ne hagyja ki!

Hunguest Hotel Palota ****   Lillafüred

A 2009 őszén felújított, immár "4 csillag superior" kategóriájú Hunguest Hotel Palota pompás hangulata, az ellazulást segítő megújult wellness-szolgáltatások remek hátteret nyújtanak a téli sportokhoz is. Mindössze 15 km-re található Bánkút, ahol hét lesiklópályán, négy húzó, három tolókaros sífelvonóval, szánkópályán is várják a sportolni vágyókat!
Várjuk Önt Lillafüreden, mesés környezetben, négycsillagos szolgáltatásokkal!


Hunguest Hotel Palota ****

Sporthotel Heiligenblut   Heiligenblut

A Grossglockner/Heiligenblut-i régió sípályái a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén 11 felvonóval várják a sportág szerelmeseit. A majdnem 60 km sípálya szinte teljesen hóbiztos és csak arra vár, hogy kipróbálja rajta carving vagy snowboard tudását. Heiligenblut környékén a téli sportok széles választéka áll rendelkezésre, hiszen itt ebben nem ismernek határokat. A síelés és snowboard mellett számos más sportos tevékenységet kínál Heiligenblut.


Sporthotel Heiligenblut

Landhotel Post   Heiligenblut

A Grossglockner/Heiligenblut-i régió vadregényes sípályái a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén 14 felvonóval várják a sportág szerelmeseit, melyek 2.912 méterre viszik fel Önöket. A majdnem 60 km sípálya teljesen hóbiztos és csak arra vár, hogy kipróbálja rajta carving vagy snowboard tudását. Reméljük, hogy méltó helyszínül szolgálhatunk egy csodálatos téli szabadság eltöltéséhez.


Landhotel Post