Szeged a világ 5. legjobb ár-érték arányú úti célja

A Trivago.hu szállás árösszehasonlító oldal minden évben elkészíti 100-as toplistáját a világ legjobb ár-érték aránnyal rendelkező városairól. Ezúttal egy magyar város is szerepel a listán; Szeged az ötödik legjobb ár-érték arányú úti célként szerepel a 100-as listán.
Fő értékelési szempontok között szerepel az adott város szállás átlagára az elmúlt évben, a szálláshelyek értékelése, valamint a szállások száma.

Szegedről a lista készítői még a következőket tartották fontosnak megjegyezni:
"Szeged a Dél-Alföld legnagyobb városa, a régió kulturális és -sportközpontja, mely számos kitűnő programot kínál a turisták és helyiek számára; galériák, mozik, színházak tömkelege közül válogathat a látogató. A város kimagasló eseményének számít a Dóm téren megrendezésre kerülő nyári Szegedi Szabadtéri Játékok, mely operaelőadások, hangversenyek, daljátékok sorozata"
(Forrás: travelo.hu)
A teljes listát itt találja

A Hunguest Hotels tippje pedig a következő:
Szegedi tartózkodáshoz remek választás lehet a Hunguest Hotel Forrás****, melyet folyosó köt össze a szomszédos Napfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexummal, lehetőséget biztosítva ezzel arra, hogy vendégeink a fürdő gyógyvizes, élmény-, úszó- és gyermekmedencéit, valamint csúszdáit - bármilyen évszakban vagy időjárás körülmények között - kényelmesen használhassák.
(A szálloda vendégei részére a szobaár tartalmazza a Napfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexumba a belépőt.)