Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-62-566-466 | +36-62-566-468

Szeged, Hunguest Hotel Forrás - Napfényfürdő

Kényeztetés, kaland, kikapcsolódás

A Napfényfürdő Aquapolis Szeged wellness-, gyógy- és fürdőkomplexumot egy folyosó köti össze hotelünkkel, lehetőséget biztosítva ezzel arra, hogy Vendégeink bármilyen évszakban és időjárási körülmények között kényelmesen megközelíthessék a 4400 m2 vízfelülettel, Európa leghosszabb, éves üzemelésű vízicsúszdájával rendelkező vízivárost.
Az egykori Ligetfürdő helyén, a Belvárosi híd újszegedi oldalán 2010 tavaszán épült komplexum a régió életében kiemelkedő jelentőséggel bír. A fürdő 2015-ben ismét elnyerte  a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságtól a Fogyasztóbarát Vállalkozás díját, majd  a Magyar Fürdőszövetség minősítő bizottsága öt csillagra értékelte mind a fürdőt, mind pedig a gyógyászati részleget.

Csúszdapark

A létesítmény legattraktívabb elemei a lifttel megközelíthető, 30 méter magas toronyból induló, 223 és 272 méter hosszú, zárt óriáscsúszdák. A belső élménymedence-térben a galériaszintről további hét csúszda indul, összesen közel 1000 méter hosszan.

Családi wellness

Az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeket sodrófolyósokkal, zuhatagokkal, pezsgőágyakkal várják. A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness-medence. Az élménymedence tér déli oldalán üvegezett falfelület biztosítja a vizuális kapcsolatot a szabadtéri strand és létesítményei felé.

Csendes wellness

A szálloda területén, a fürdő részeként egy kifejezetten zajmentes, relaxációs zóna, az ún. csendes wellness várja a pihenni vágyókat. A nyugodt környezetben történő pihenést és kikapcsolódást nagymértékben elősegíti, hogy a fürdő e területét kizárólag 16 év feletti vendégek vehetik igénybe.

SZEPTEMBERTŐL
JÚNIUSIG
MINDEN PÉNTEKEN
21-24 ÓRÁIG
ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS!

Szolgáltatások:

 

Korszerű gyógyászat

A Dóra kút 1551 méter mélyről feltörő 70 Celsius fokos nátrium hidrogénkarbonátos gyógyvizének hatásait kihasználva kiválóan alkalmas mozgásszervi betegségek és csontritkulás kezelésére. A Napfényfürdő gyógyászati részlegében szakorvosi irányítás mellett vehető igénybe a fürdőgyógyászati és fizikoterápiás kezelések. Társadalombiztosítás által támogatott kezelésekre Magyarország egész területéről fogadja a gyógyfürdő a betegeket. Mindemelett a külföldi és belföldi vendégek is igénybe vehetik a fürdőgyógyászati szolgáltatásokat orvosi vizsgálatot követően. A létesítményen belül a nappali kórházban komplex gyógyászati kezeléseket nyújtanak, illetve 14 db két ágyas szobában kínálnak a vendégeknek zavartalan pihenést a kúrák alatt. A gyógyászati épület két szintjén egyéni gyógytorna szobák, fizikoterápiás szobák, víz alatti vízsugármasszázs helyiségek, szénsavas fürdő, gyógyvizes kádfürdő, az iszappakolás kezelőhelyiségei, csoportos víz alatti tornamedence, gyógyvizes medence, súlyfürdő, masszázshelyiségek és gyógytornaterem kaptak helyet. További információ a gyógyászatról itt található.

Gyermekparadicsom

A hat év alatti korosztály számára alacsony, 0-40 cm-es vízmélységű medenceterületet alakítottak ki. A gyermekbarát Baba-Mama Világban lehetőséget kínálnak a szülőknek a kisbaba nyugodt altatására, pelenkázására és etetésére egy csendes környezetben, az élményfürdőn belül. A babakonyhában mikrohullámú sütő áll a vendégek rendelkezésére az étel megmelegítésére.
A Gyermekjátszóban egy négy szintes, labirintusszerű játszóház biztosítja a nagyobb gyermekek önfeledt szórakozását, valamint egy külön játéksarok is várja a kis vendégeket.

Napfényfitness

A csúszdás medencetér második emeleti galériaszintjén került kialakításra Szeged legkorszerűbb fitneszkomplexuma, mely fitnesz- és kardiogépekkel, profi edzőkkel, a legújabb trendeket követő változatos csoportos órákkal és csodás panorámával várja az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeit. Az aerobikteremben többek között alakformáló edzések, jóga, TRX, Pilates, Hot Iron és a legmodernebb géppark biztosítja a testi felfrissülést.
(A szobaár nem tartalmazza a fitneszközpont használatát.)
Napfényfitness árakért és az aktuális órarendért kérjük, keressék fel az alábbi weboldalt.

Nyári fürdő

A fürdőkomplexum részeként a nyári időszakban szép, parkosított környezetben várja vendégeit Szeged legnépszerűbb strandja. A strand területén tanmedence, uszoda, élménymedence négy óriáscsúszdával és gyermekpancsolók találhatóak. A májustól szeptemberig tartó időszakban színes programok és rendezvények is várják a fürdőzőket.
További információ itt található.