Szőlőhegyi Piknik Zalakaroson

2020. október 29.

II. Szőlőhegyi Piknik:

Több helyszínen szuper programokkal, Márton-napi libaságokkal és persze a helyi- és környékbeli borosgazdák legjobb nedűivel várnak minden érdeklődőt! - Szőlőhegyi Piknik programjai


Zalakarosi Hunguest szállodánk, a Hunguest Hotel Freya vendégei könnyedén megközelíthetik a városi programokat - melyeket a friss levegőn, szabadtéren tudnak élvezni!

A Szőlőhegyi Piknik helyszínei ingyenes pincejárattal megközelíthetőek.

Nem csak ételekkel (libalakoma, kemencés kenyér készítése, libazsíros kenyérkóstolóval), hanem italkínálattal (borkóstoló és pálinkafőző bemutató) is várják a vendégeket a szervezők (Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft)


A sok finomság mellett kulturális programokkal is vágyó látogatók számára az egyes helyszínek színes programkínálata nyújt majd felüdülést.

A programok mellett a helyszíneken a főszerepben a bor lesz, erről pedig helyi és környékbeli borászatok gondoskodnak majd. A zalakarosi szálláshelyek külön erre az alkalomra összeállított csomagokkal várják az érdeklődőket! A programhoz interaktív túrafüzet is készül kvízjátékkal és kedvezménybónokkal.

A pincekalandok a Szőlőhegyi Piknik programokkal nem érnek véget, hiszen a Pincenavigátor webalkalmazással többek között játékos túrákon is megtapasztalhatják az érdeklődők a hamisítatlan zalai pinceélményt, sőt barangolásukhoz különböző kedvezményekre feljogosító e-pincekártyát is igényelhetnek.


Forrás: Turizmus.com