TÉLVÁRÓ NAPOK - HUNGUEST HOTEL PELION
Kapcsolódó tartalom
- 09.18-20. Szüret Zalában
- 09.18-20. Szüreti Mulatság
- 10.02-04. Fitt ízek Fesztiválja
- 10.09-11. Gesztenye Napok
- 10.16-18. Gourmet Vacsora
- 10.30-11.01. Tök Napok
- 11.06-08. Galyai Márton-napi libaságok, bolondságok
- 11.13-15. Disznótoros Hétvége
- 11.20-22. Hajdúsági Lakodalmas
- 11.27-29. Novemberi Disznóságok
- 12.04-06. Mikulásfeszt
- 12.11-13. Adventi Napok
December 18-20. |
Télváró napok
Egy hétvége az adventi ízek, a téli lakomák és a finom borok jegyében.
Borkóstoló kiemelkedő balatoni borászok bemutatásában: Szászi Endre bioborász (Szent György-hegy) és Szántó Zsolt (Szent Antal Pincészet, Szigliget).
Menü a pénteki svédasztalos vacsorához
Aki a borait bemutatja: Szántó Zsolt
Előételek
Füstölt marhanyelv hidegen, lencseraguval, trikolor paprikával
Sütőtök saláta főtt tojás cikkekkel bazsalikomos vinaigrettel locsolva
Levesek
Tárkonyos bárányragu leves
Füstölt húsos káposztaleves
Főételek
Bőrös malacpecsenye
Sörben pácolt csirkemell roston sütve, karamellizált birsalmával
Egészben sült pulykacomb aszalt szilvával, vörösboros mártásával
Vaddisznópörkölt erdei gombákkal ízesítve
Sült pácolt csülök látványkonyhán szeletelve
Köretek
Kemencés burgonya
Zöldséges párolt rizs
Burgonya lángos
Dödölle pirított hagymával
Fűszeres tökfasírt fokhagymás tejföllel
Meleg desszert
Tökös-mákos rétes
Hideg sütemények
Képviselő fánk
Narancsos szelet
Oroszkrém torta
Mézes kevert
Csokoládé mousse
Friss gyümölcsök
Salátabár
Sajtízelítő
Menü a szombati svédasztalos vacsorához
Aki a borait bemutatja: Szászi Endre
Előételek
Malackocsonya lilahagymával
Vegyes ízelítő (kolbász, szalonna, tepertő)
Levesek
Orja leves metélt tésztával
Pontyhalászlé halkockával
Főételek
Töltött káposzta
Disznótoros (sült kolbász, májas-véres hurka)
Gesztenyével töltött pulykamell aszalt meggy mártással
Mustárral-hagymával pácolt tarja roston sütve
Rántott pontyfilé tartármártással
Köretek
Hagymás tört burgonya
Fehér sült káposzta pörccel
Vargányagombás rizottó
Pirított kapros-túrós csusza
Spenótos-burgonyás rétes fokhagymásan
Desszert
Sütőtökös palacsinta dióbundában, karamell öntettel
Friss gyümölcsök
Salátabár
Sajtízelítő
Szolgáltatások
- szállás büféreggelivel és a Télváró vacsorákkal
- borkóstolók a környék neves borászaival
- Wellness sziget (élményfürdő, termálvizes medencék, szauna, infraszauna, gőzkamra, fitness terem, reggeli gimnasztika, vízitorna, fürdőköpeny használat)
- gyógybarlang
- gyermekprogramok a Pinocchio Klubban
- szobai vezetékes internet
- parkoló
Kétágyas szobában 32.800 Ft
Egyágyas szobában 46.200 Ft
A foglaláshoz kattintson IDE.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
A GASZTROFESZTIVÁL TELJES PROGRAMJA
2009.09.18-20. | HUNGUEST Hotel Freya | Szüret Zalában |
2009.09.18-20. | HUNGUEST Hotel Répce és Répce Gold | Szüreti Mulatság |
2009.10.02-04. | HUNGUEST Hotel Helios | Fitt ízek Fesztiválja |
2009.10.09-11. | HUNGUEST Hotel Répce és Répce Gold | Gesztenye Napok |
2009.10.16-18. | HUNGUEST Hotel Aqua-Sol | Gourmet Vacsora |
2009.10.30-11.01. | HUNGUEST Hotel Répce és Répce Gold | Tök Napok |
2009.11.06-08. | HUNGUEST Grandhotel Galya | Galyai Márton-napi Libaságok, Bolondságok |
2009.11.13-15. | HUNGUEST Hotel Flóra | Disznótoros Hétvége |
2009.11.20-22. | HUNGUEST Hotel Nagyerdő | Hajdúsági Lakodalmas |
2009.11.27-29. | HUNGUEST Hotel Panoráma | Novemberi Disznóságok |
2009.12.04-06. | HUNGUEST Hotel Palota | Mikulásfeszt |
2009.12.11-13. | HUNGUEST Hotel Flóra | Adventi Napok |
2009.12.18-20. | HUNGUEST Hotel Pelion | Télváró Napok |