NYITUNK!

2020. május 08.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy amikor márciusban felfüggeszteni kényszerültünk szállodáink működését, az a Hunguest Hotels több mint húsz éves történelmének legnehezebb momentuma volt. Nem láttuk a jövőt, ahogy más sem. Számtalan forgatókönyvvel dolgoztunk, abban bíztunk, hogy talán lehet nyarunk. A kényszerű zárások cselekvésre ösztönöztek minket, előrébb hoztuk hét szállodánk teljeskörű felújítását, a munkák hamarosan  meg is kezdődnek. Aztán a helyzet napról-napra javulni kezdett, a láthatatlan ellenséggel folytatott küzdelem eredményesnek látszik. Nem lehetünk elég hálásak ezért azoknak, akiknek rengeteg munkája fekszik ebben. Most már azt látjuk, még tavaszunk is lehet, mert:

NYITUNK!

Fokozatosan és körültekintően. Első lépésként 2020. május 15-én, pénteken két szálloda: a szegedi Hunguest Hotel Forrás és a mátraházai Lifestyle Hotel Mátra nyitja meg kapuit vendégei előtt. További szállodák, a hajdúszoboszló Hunguest Hotel Aqua-Sol és a zalakarosi Hunguest Hotel Freya nyitnak 2020. május 29-től, a pünkösdi hosszú hétvégére. Ezt követően különböző időpontokban a többi (nem tartós felújítás alatt álló) szállodai is nyitni fog.

AKCIÓ!

A nyitás felett érzett örömünket szeretnénk megosztani vendégeinkkel, így a két – ugyan korlátozott szolgáltatásokkal – nyitó szállodába jelentős kedvezménnyel foglalhatnak a pünkösdig tartó időszakban, valódi Grand Opening gesztusként. Speciális, kedvezményes ajánlataink itt foglalhatók.

BIZTONSÁG

Sokat javult az életünk, és azt reméljük ez így is marad, éppen ezért továbbra is figyelünk vendégeinkre, és azt kérjük tőlük, ők is figyeljenek egymásra. Számos megoldással segítünk a szállodákban, hogy minimalizáljuk a fertőzésveszélyt, saját COVID kódexet készítettünk a biztonság elősegítése érdekében, amelyből valamennyi munkatársunk vizsgát tesz még az újranyitás előtt. Fokozott és szigorú higiéniai szabályok, azok folyamatos ellenőrzése, útmutatás a közösségi terekben, fertőtlenítőpontok, tágasabb elhelyezés az étteremben, a wellness pihenőterekben és minden közösségi térben… Ha bármi kérdése van, további információra van szüksége, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére!

RUGALMAS FELTÉTELEK

Tisztában vagyunk vele, hogy bár a helyzet javul, de a bizonytalanság még nem múlt el. Foglaljon bátran, ha bármi változik akár az Ön életében, akár a körülményekben, az általánostól sokkal rugalmasabb feltételeket kínálunk. Ha foglalását le szeretné mondani vagy át szeretné foglalni egy későbbi időpontra, ezt június végéig akár 48 órával érkezés előtt is megteheti, kötbérmentesen.

Bízunk benne, hogy újra egymásra találhatunk, és egy gondtalan kikapcsolódással segíthetünk elfeledtetni a mögöttünk álló nehéz heteket.