Savaria Történelmi Karnevál - augusztus 24-26.

Savaria történelmi karneválTudják-e már, hol töltik el szabadidejüket augusztus utolsó hétvégéjén? Látogassanak el Bükfürdőre és kössék össze a nyugodt pihenést a szombathelyi Savaria Karnevál forgatagával, vegyenek részt egy hetedhét országra szóló vigasságon!

Augusztus 24-26
között három napon át tartó történelmi időutazásra invitáljuk Önöket, amely során megismerhetik egy 2000 éves város régmúltját, Savaria történelmi korokon átívelő dicsőséges történéseit, az utódokra bízott kulturális emlékeit és továbbörökített hagyományait. Közép-Európa legnagyobb jelmezes, históriás ünnepe kihagyhatatlan turisztikai látványosságokat, igazi kulturális kalandot kínál valamennyi korosztály számára.

A belváros tucatnyinál több helyszínén több száz színvonalas programot kínálunk a látogatóknak: a Történelmi Témaparkot hegylakó kelta harcosok, római katonák, harcra elszánt gladiátorok, gyalogos és lovas íjászok hada népesíti be. Keressék fel a Kelet misztikus hangulatú udvarát, az alkotóművészek szabadtéri műtermét, csodálják meg a tűz erejét, gyönyörködjenek az európai színpadokon is népszerű fellépők produkcióiban. Ne veszítsék szem elől a mutatványosokat, gólyalábasokat, legyenek nézői a Karneválszínház komédiájának, kóstoljanak finom sülteket, ízleljenek jóféle borokat, és ne mulasszák el az óriási élményt nyújtó jelmezes felvonulást! A kicsikre és szüleikre is gondoltak, várják őket sokpróbás játszóházak, bábszínházak, csengő-bongó koncertek.

HUNGUEST HOTELS szállodák Bükfürdőn
HUNGUEST HOTEL RÉPCE***
HUNGUEST HOTEL RÉPCE GOLD****