20% kedvezmény Hunguest Hotels törzskártyásoknak!

2021. július 29.

Akciónk foglalási időszaka 2021 augusztus 31-én lezárult. Köszönjük a kiemelkedő érdeklődést és a foglalásokat! Kísérje figyelemmel híreinket, hogy a jövőben is értesülhessen akcióinkról.

 

Ha van már Hunguest Hotels Egyéni Törzskártyája, használja ki ezt a nagyszerű alkalmat, és gondoskodjon utószezoni kikapcsolódásáról

20% kedvezménnyel!

Ha még nincs kártyája, még augusztus 26-ig igényelje azt, mert jó eséllyel még a foglalási időszakban hozzájuthat, így az Ön számára is megnyílik ez a kitűnő lehetőség. 

Hunguest Hotels Törzskártya akció

A legfontosabb tudnivalók

Az akcióban résztvevő szállodáink: Apollo, Aqua-Sol, Erkel, Forrás, Freya, Lifestyle, Pelion, Répce Gold, Saliris, Sóstó.

Foglalási időszak: 2021. augusztus 9-31.

Utazási időszak: 2021. szeptember 20 - december 20., kivéve október 22-31.

Minimum tartózkodási idő: 2 éjszaka

Kedvezmény mértéke: 20% az utazás dátumára eső honlapunkon publikált legjobb árból - ez a kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.

Ki veheti igénybe a kedvezményt: Bárki, aki rendelkezik Hunguest Hotels Egyéni Törzskártyával

Fizetés módja: A megszokott módokon (bank- SZÉP-Kártya, készpénz) a helyszínen. Nem szükséges előre kifizetni! 

Hunguest Hotels Törzskártya felhasználás: Ebben az akcióban nincs pontfelírás és -beváltás, viszont azonnali 20% kedvezményt biztosítunk. A 20% kedvezmény a foglaláskor képződik, a helyszíni fogyasztásokból már nem, illetve azokra sem írunk jóvá pontokat. VIP kártyák az akcióban nem vesznek részt.

Foglalás módja:

  • Válasszon szállodát, és kérjen ajánlatot, az "Ajánlatkérés" gombra kattintva.
     

  • Fontos! A "Megjegyzés" mezőbe írja be: TK20 és Hunguest Hotels Egyéni Törzskártyája nyolcjegyű számát, tehát pl.: TK20 12345678.
     

  • Munkatársaink elküldik Önnek a 20%-kal mérsékelt árú ajánlatot, amit az abban szereplő zöld "Elfogadom" gombra kattintva azonnal foglalássá tehet. 

Van Törzskártyám,
érdekel a dolog!

Még nincs Törzskártyám,
de érdekel a dolog!
(augusztus 26-ig rendelje meg!)