Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

Budapesten van dolga, esetleg rendezvényre vagy koncertre érkezik a belvárosba? A Hotel Millenniumban kedvező árakkal várjuk a következő fővárosi útjára! A szálloda a Liszt Ferenc repülőteret a városközponttal összekötő Üllői úton található, közvetlenül a Groupama Aréna és az MVM Dome szomszédságában, így ha rendezvényre vagy koncertre érkezik, akkor szállodánkból kényelmesen, gyalog is eljuthat az adott rendezvény helyszínére. Ezen felül a belváros, a MÜPA, a Nemzeti Színház, a Papp László Budapest Sportaréna, a Puskás Ferenc Stadion is könnyen elérhető autóval vagy tömegközlekedéssel. A népligeti autóbuszpályaudvar szintén egy karnyújtásnyira található a szállodától, így jó bázis lehet a nemzetközi utak előtt vagy után.

Elérhetőség

Hotel Millennium

1089 Budapest, Üllői út 94-98.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-1-477-8000

Házirend

Tisztelt Vendégeink!

A Hotel Millennium személyzete mindent elkövet annak érdekében, hogy vendégeink pihenése örömteli és zökkenőmentes legyen.
Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani:

Látogatók
A szállodai szobákban csak a portán regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóikat a hallban szíveskedjenek fogadni.

Viselkedés a hotelben
A szálloda egész területén tilos a dohányzás, kivéve a kijelölt dohányzóhelyeket! A szállodai szobákban e szabály megszegése esetén a szobába bejelentkezett vendégek 150 EUR kártérítés fizetésére kötelezhetőek.

A szállodába alkoholos ital behozatala nem megengedett, a szálloda területén 18 éven aluliak szeszesitalt nem fogyaszthatnak.

Kérjük Önöket, hogy éttermünket megfelelő öltözetben látogassák! A szálloda éttermébe kisállat nem vihető be.

A szálloda jogosult a szállás-szolgáltatásra vonatkozó szerződést azonnali hatállyal felmondani, ha a vendég nem rendeltetés-szerűen használja a rendelkezésére bocsátott szobát (vagy a szálloda más területeit) illetve nem tartja be a szálloda biztonsági előírásait, rendjét. Károkozás esetén a kár okozója vagy annak törvényes képviselője köteles a kárt megtéríteni.

A szálloda épületében elhelyezett kézi tűzjelző berendezések indokolatlan használata miatti károkért a kár okozója, vagy annak törvényes képviselője anyagi felelősséggel tartozik!

A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, otthonról hozott kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos!

A szálloda közösségi területein elektronikus megfigyelőrendszer működik vagyonvédelmi és biztonsági céllal.

A vendégek értékeiért csak a recepció mögötti széfben történő elhelyezés esetén vállalunk felelősséget. A szoba elhagyásakor kérjük, ügyeljenek a szobaajtó bezárására.

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 és 06.00 óra között.

A szálloda (mint pihenésre, üdülésre, kikapcsolódásra szolgáló intézmény) területén napszaktól függetlenül tilos minden olyan, a közfelfogás szerint az emberi együttélés kereteit túllépő, szándékos rendbontó magatartás, viselkedés, amely zavarja a többi vendég pihenését, nyugalmát, biztonságát, biztonságérzetét, magánszféráját. Különösen tilos mások megfélemlítésére alkalmas, zaklatásnak minősülő vagy minősíthető viselkedés tanúsítása.

A szálloda munkatársa jogosult figyelmeztetni a rendbontó, hangoskodó, illetve alkohol vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt állva megbotránkoztató módon viselkedő vendéget. Többszöri figyelmeztetés után a szálloda jogosult a szállodai szerződést egyoldalúan, azonnali hatállyal felmondani és a vendéget a szállodából visszafizetési ill. kártérítési kötelezettség nélkül haladéktalanul kiutasítani.

Kisállatok
A szállodai szobákba 20 EUR/éj/kisállat felár ellenében kis testű kutya (15 kg-ig) vagy macska bevihető.
A szálloda éttermébe kisállat nem vihető be.

Ételallergia
Szállodánkban laktózmentes, gluténmentes és vegetáriánus étkezési lehetőséget tudunk biztosítani. Kérjük Vendégeinket, hogy speciális étkezési igényüket érkezés előtt jelezzék felénk.

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a szálloda működésével, a szállodai szobával vagy más vendégek viselkedésével kapcsolatos bármilyen észrevételület szíveskedjenek a recepción haladéktalanul jelezni, hogy a megoldás a lehető leggyorsabban megszülethessen. Segítségüket, együttműködésüket előre is köszönjük!