Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

1089 Budapest, Üllői út 94-98. Útvonaltervezés
Telefon +36-1-477-8000

Budapest, Hotel Millennium - Házirend

Tisztelt Vendégeink!

A Hotel Millennium személyzete mindent megtesz annak érdekében, hogy itt tartózkodásuk, pihenésük szállodánkban elvárásaiknak mindenben megfelelő legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy szobafoglalás esetén az alábbiakban foglaltakat tudomásul venni, illetve betartani szíveskedjenek.

Látogatók
A szállodai szobákban csak a portán regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóikat a hallban szíveskedjenek fogadni.

Viselkedés a hotelben
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 és 06.00 óra között.
A szálloda egész területén tilos a dohányzás! A szállodai szobákban e szabály megszegése esetén a szobába bejelentkezett vendégek 150 EUR kártérítés fizetésére kötelezhetőek. Dohányzó vendégeink a szállodánk parkoló felőli bejáratától 5 méterre kijelölt területen gyújthatnak rá.
Kérjük Önöket, hogy éttermünket megfelelő öltözetben látogassák!
Az étteremből étel és ital kivitele csak előre rendelés esetén, felár ellenében lehetséges (pl. hideg csomag). Az éttermi felszereléseket és ételeket a szobákba nem lehet felvinni!
A szobák és a szálloda felszerelési tárgyait azok területéről kivinni tilos! A szálloda eszközeit rendeltetésszerűen kell használni. Károkozás esetén a kár okozója vagy annak törvényes képviselője köteles a kárt megtéríteni.
A szállodába alkoholos ital behozatala nem megengedett. A behozott alkoholos italok után – mennyiségtől függetlenül – szervizdíjat számítunk fel a szálloda által alkalmazott árrés alapján.
A szálloda területén 18 éven aluliak szeszesitalt nem fogyaszthatnak.
A szálloda jogosult a szállás-szolgáltatásra vonatkozó szerződést azonnali hatállyal felmondani, ha a vendég nem rendeltetésszerűen használja a rendelkezésére bocsátott szobát (vagy a szálloda más területeit) illetve nem tartja be a szálloda biztonsági előírásait, rendjét.

Biztonság
A szálloda közösségi területein elektronikus megfigyelőrendszer működik vagyonvédelmi és biztonsági céllal.
A vendégek értékeiért csak a recepció mögötti ingyenes széfben történő elhelyezés esetén vállalunk felelősséget.
A szoba elhagyásakor kérjük ügyeljenek a szobaajtó bezárására!
A talált tárgyakat a recepción le kell adni!
A tűz és balesetvédelmi szabályok betartása minden vendég számára kötelező!
A szálloda épületében elhelyezett kézi tűzjelző berendezések indokolatlan használata miatti károkért a kár okozója, vagy annak törvényes képviselője anyagi felelősséggel tartozik!
A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, otthonról hozott kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos! Vasalási igényüket kérjük a recepción szíveskedjenek jelezni, melyhez eszközöket biztosítunk.
Kérjük a további tűzvédelmi szabályokat érkezés után olvassák el a szobai információs mappában!

Kisállatok
A szállodai szobákba 20 EUR/éj/kisállat felár ellenében kis testű kutya (15 kg-ig) vagy macska bevihető.
A szálloda éttermébe kisállat nem vihető be.

Ételallergia
Szállodánkban laktózmentes, gluténmentes és vegetáriánus étkezési lehetőséget tudunk biztosítani. Kérjük Vendégeinket, hogy speciális étkezési igényüket érkezés előtt jelezzék felénk.

Végezetül kérjük kedves Vendégeinket, hogy a szálloda működésével, a szállodai szobával, vagy más vendégek viselkedésével kapcsolatos bármilyen észrevételüket a recepción haladéktalanul jelezni szíveskedjenek, hogy a megoldás a lehető leggyorsabban megszülethessen. Utólagos észrevételeket nem tudunk hatékonyan kezelni. Segítségüket, együttműködésüket előre is köszönjük!

Kellemes időtöltést kívánunk szállodánkban!