Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Wellness, Spa

SALIRIS FÜRDŐ


SÓDOMB ÉS A KUTAK

Egerszalók igazi nevezetessége a község déli részén, a föld mélyéből feltörő termálforrás és a lefolyó víz által létrehozott mészkődomb, mely az évek során Sódomb néven vált ismertté. A 65-68 °C-os ásványi anyagokban igen gazdag gyógyvíz folyamatosan építi az impozáns látványt nyújtó csipkézett, fehér képződményeket.
További részletek

GYÓGYVÍZ ÖSSZETÉTELE

1992-ben az Egészségügyi Minisztérium az egerszalóki termálvizet gyógyvízzé minősítette.
A víz összetétele alapján a kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos ásványvizek csoportjába sorolható, melynek kéntartalma is jelentős.
A kalcium gyulladáscsökkentő hatású, a kén az ízületi porc fontos alkotóeleme.
További részletek

MEDENCÉK

Az 1 900 m2 vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 17 egész évben működő külső és beltéri medence kap helyet. Gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék és csúszda biztosítják a kellemes időtöltést minden korosztály számára.
További részletek

SZAUNAVILÁG

A fürdő exkluzív Szaunavilága különleges élményt kínál a szaunázás szerelmeseinek, melyben fürdőruhás és fürdőruhamentes rész található. A belső térben található szaunákat, valamint merülő medencét, két dézsa zuhanyt, zuhanyzókat és pezsgőmedencét fürdőruhában is használhatják vendégeink.
További részletek

NOSZTALGIA SRAND

Sokan szívesen emlékeznek vissza a 70-es és 80-as évekre, mikor vadregényes körülmények között élvezték az egerszalóki gyógyvíz üdítő hatását.
A nagy parkoló mellett található Nosztalgia strandfürdő három medencével rendelkezik, a víz hőmérsékletek: 36-37°C, 37-38°C és 38-39°C fok.
További részletek

GYÓGYÁSZAT

A klasszikus értelemben vett gyógyászat napjainkban új értelmet és tartalmat kapott. Ezzel a megváltozott szellemiséggel és tartalommal került megnyitásra 2011. január havában az „Egészség és harmónia szigete” a Hunguest Saliris fürdőjében. A reumatológia, rehabilitáció és wellness kezelések sokak életfilozófiájává vált a XXI. században.
További részletek

WELLNESS