Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Egerszalók, Forrás u. 6. Útvonaltervezés
Telefon +36-36-688-600, +36-36-688-608

Egerszalók, Saliris Resort Spa & Conference Hotel - Információk szállóvendégek részére

A Saliris Resort 204 szobája közül 99 Standard (ebből 40 összenyitható), 3 akadálymentesített, 58 Superior, 34 Superior plus, 9 Lakosztály és 1 Luxus lakosztály. A STANDARD, SUPERIOR ÉS A SUPERIOR PLUS szobák mérete, berendezése, szolgáltatási tartalma, felszereltsége azonos. Eltérés a szoba fekvéséből és a kilátásból ered.


A szobákat 15 órától lehet elfoglalni az érkezés napján. A szállodai szobák utazás napján csoport vendégek részére 10 óráig, egyéni vendégek részére 11 óráig állnak rendelkezésre. Az előző és a következő napi foglaltság függvényében térítés ellenében korai érkezésre és késői utazásra van lehetőség.

Szállodánkban a megszokottól eltérően a recepció a legfelső, hetedik emeleten található, melyet a jóléti tavak és a játszótér mellett elhaladó úton lehet megközelíteni. A vendégek részére érkezésüket követően a szálloda bejáratánál parkolóhelyet biztosítunk (maximum 15 perc), és a bejelentkezést követően kérjük, hogy gépjárműveiket helyezzék el a szálloda garázsában, vagy a tartós parkolást szolgáló parkolóhelyek egyikénél.

A szálloda halljában és a szobákban térítésmentes WIFI Internet hozzáférést biztosítunk.


Légkondicionáló: A központilag szabályzott hőmérséklet a beosztás függőleges vonalánál állítható be. Ettől 3-3° Celsius fokkal lehet eltérni, bal- illetve jobb irányú állítással.


Szobai kulcskártya, chip kártyás fürdőbeléptető óra:
Minden vendégünk érkezéskor kap egy mágneses kulcskártyát, és egy chip kártyás fürdőbeléptető órát. Az előbbi a szobaajtó zárjának biztonságos működtetésére szolgál, az utóbbi a Fürdőbe való bejutáshoz és az ott igénybevett szolgáltatások ellenértékének regisztrálásához szükséges. Kérjük, elutazáskor a chip kártyás Fürdőbeléptető órát, a mágneses kulcskártyát a recepción szíveskedjenek visszaadni.


A szálloda területén játszószoba (I. emeleti Kékfrankos terem: gyermekeknek 6 éves korig (díjmentesen)) áll vendégeink rendelkezésére, de jelenleg, a vírushelyzet miatt nem használható.


A büfévacsora standard összetétele: 2 előétel, 3 leves, 5 főétel, 3 köret, 2 desszert, friss és savanyított zöldségekből készült saláták, gyümölcsbár - szezonális és déli gyümölcsök széles választéka, tészta sarok és gyermek ajánlat (italfogyasztás nélkül).


Minibár: A szobákban feltöltött minibár található.


Szobaszervíz:
07:00 - 22:00 óra között szívesen teljesítjük étkezéssel, italfogyasztással kapcsolatos kívánságát a szobában. 
Kérjük, tanulmányozza a szobában elhelyezett Room Service kínálatunkat és igény esetén hívja a szobaszervízt.
Szervíz díj 15%, reggeli esetén 1000 Ft/fő. 


Televízió, Rádió:
Kérjük, tanulmányozza az IPTV menürendszerét, mely tartalmazza a csatornák felsorolását is.
Rádióadások vételére is az IPTV készüléken keresztül van lehetőség.


Parkolási lehetőségek a szállóvendégek részére:

Parkolással kapcsolatos kérdésekkel kérjük, érkezéskor forduljon a recepcióhoz! Parkolóhelyeink érkezési sorrendben kerülnek elfoglalásra, előzetes helyfoglalást biztosítani nem tudunk.


Házi kedvenc: szállodánk háziállatot kizárólag az arra kijelölt -korlátozott számban rendelkezésre álló-, standard szobában fogad.


Egyéb extra költségek

Idegenforgalmi adó (18 éves kor felett)

400 HUF/fő/éjszaka

Reggeli felnőtt részére

2 800 HUF/fő/alkalom

Reggeli gyermek részére (4-12 év kor között)

1 750 HUF/fő/alkalom

Vacsora felnőtt részére

5 700 HUF/fő/alkalom

Vacsora gyermek részére (4-12 év kor között)

2 850 HUF/fő/alkalom

Korai érkezés (10 órától, szabad kapacitás függvényében)

9 000 HUF/szoba

Korai érkezés (12 órától, szabad kapacitás függvényében)

6 000 HUF/szoba

Kései távozás (15 óráig, szabad kapacitás függvényében)

8 000 HUF/szoba

Kései távozás (18 óráig, szabad kapacitás függvényében)

12 000 HUF/szoba

Parkolás garázsban

2 200 HUF/éjszaka/autó

Parkolás a szálloda előtti kijelölt helyen

2 500 HUF/éjszaka/autó

Szaunavilág használata

2 000 HUF/fő/nap

Háziállat****

10 000 HUF/háziállat/éj

Hétvégén a pénteki és szombati éjszakák együttesen- minimum 2 éjszakára- kerülnek értékesítésre. Szombati elutazási nappal és szombati érkezési nappal szobát nincs lehetőségünk lefoglalni.

*Kivéve: 2021. május 21-24; augusztus 19-22; október 22-november 1; december 23-december 29, december 30-2022.január 2 éjszakák
** Lakosztály: minimum 2 fő részére, minden további személy pótágyon kerül elhelyezésre (rendelkezésre áll egy felágyazható kanapé).
*** Családi szoba: 2 db egymással összenyitható standard szoba, maximum 2 felnőtt és 2 gyermek (0-12 éves kor közötti) részére.
****Háziállatot kizárólag az arra korlátozott számban kijelölt standard típusú szobában fogadunk