Gasztronómiai kínálatunkra a sokszínűség jellemző: hagyományos magyaros ételek, reformkonyha, újdonságok, helyi sajátosságok, vegetáriánus ételek, speciális diéták (glutén- és laktózmentes ételek) és gyermek ételek. A büféasztal napi választékának meghatározásakor konyhafőnökünk figyelembe veszi a szezonalitást és a kor szerinti megoszlást is. A nyersanyagok beszerzése lehetőség szerint helyi beszállítóktól történik.
Bőséges büféreggelit kínálunk hideg és meleg ételek széles választékával.
A büfévacsora standard összetétele: 2 előétel, 3 leves, 5 főétel, 3 köret, 2 desszert, friss és savanyított zöldségekből készült saláták, gyümölcsbár - szezonális és déli gyümölcsök széles választéka.
Kérjük, amennyiben speciális étkezési igénye van, szíveskedjen előre jelezni.
Az a’la carte étlap fogásaira jellemző a modern ízvilág. Mindig izgalmas erőpróba egy borvacsora, bál, gálavacsora, fogadás ajánlatának elkészítése, végső formába öntése, az előkészületek, a lebonyolítás és végül a tanulságok, élmények értékelése. Így a következő alkalommal még előbbre léphetünk…
Kérjük, hogy a Pinot Noir étteremben a napszakhoz és az alkalomhoz illő öltözetben szíveskedjen megjelenni. Előre is köszönjük.
A vacsora és a reggeli idejére előzetes asztalfoglalásra sajnos nincs lehetőség.
A Saliris Resort és a szőlő, bor kapcsolatát jól mutatja értékesítő helyeink és különtermeink tematikus elnevezése: Pinot Noir, Cabernet, Merlot, Kadarka, Chardonnay.
A híres egri történelmi borvidék 6040 hektár területre terjed ki, a szőlőültetvényeken a helybéli lakosok 1000 évvel ezelőtt fogtak bele a szőlőtermesztésbe, az évszázadokat átölelő tapasztalatok eredménye azon kiváló borok sora, melyeket vendégeink is megkóstolhatnak. Igény szerint komplett borkóstolók, borvacsorák pincelátogatások megszervezése és lebonyolítása.
Felszolgáló munkatársaink örömmel segítenek Önnek a borválasztásban.
A négy részre tagolt étterem kapacitása közel háromszáz vendég. Ez lehetővé teszi, hogy egyidőben eltérő étkezéseket biztosítsunk pl. félpanzió és céges borvacsora.
Nyitva tartás:
Szállodánk legfelső emeletén található Furmint Drinkbárból gyönyörű kilátás nyílik a Kékesre. A tágas hall különleges belsőépítészeti megoldásaival kiváló „találkozási pont”. Mindez kiegészül igényes étel- és italválasztékunkal (koktél-, kávé, pálinka- és borkínálattal, falatokkal és cukrászati ínyencségekkel).
Kérjük a dress code betartását a Drinkbár területén is. Köszönjük megértésüket!
Nyitva tartás:
A fürdő vendéglátó helyei: étterem, kávézó, szauna bár és szezonálisan nyitva tartó Aqua Beach Bar, Tó Büfé, Aqua Koktélbár.
Az étterem egész évben a vendégek rendelkezésére áll, a hagyományos magyaros és nemzetközi ételek mellett reform táplálkozásra is lehetőséget biztosít.
A kávézóban többek között finom sütemények, pohárkrémek, „ready to drink” italok és kávékülönlegességek várják vendégeinket.
A szauna bár kiemelt időszakokban üzemel, frissítőket, koktélokat és csapolt sört kínál.