Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Gasztronómia

Gasztronómiai kínálatunkra a sokszínűség jellemző: hagyományos magyaros ételek, reformkonyha, újdonságok, helyi sajátosságok, vegetáriánus ételek, speciális diéták (glutén- és laktózmentes ételek) és gyermek ételek. A büféasztal napi választékának meghatározásakor konyhafőnökünk figyelembe veszi a szezonalitást és a kor szerinti megoszlást is. A nyersanyagok beszerzése lehetőség szerint helyi beszállítóktól történik.

Bőséges büféreggelit kínálunk hideg és meleg ételek széles választékával.
A büfévacsora standard összetétele: 4 féle előétel, három féle leves, 6 féle főétel, 4 féle köret, gyerekmenü, salátabár, desszertválogatás - ételeink tartamazznak vegetáriánus és gluténmentes fogásokat.
Kérjük, amennyiben speciális étkezési igénye van, szíveskedjen előre jelezni.

Az a’la carte étlap fogásaira jellemző a modern ízvilág. Mindig izgalmas erőpróba egy borvacsora, bál, gálavacsora, fogadás ajánlatának elkészítése, végső formába öntése, az előkészületek, a lebonyolítás és végül a tanulságok, élmények értékelése. Így a következő alkalommal még előbbre léphetünk…

Kérjük, hogy a Ruidera étteremben a napszakhoz és az alkalomhoz illő öltözetben szíveskedjen megjelenni. Előre is köszönjük.

A vacsora és a reggeli idejére előzetes asztalfoglalásra sajnos nincs lehetőség.

BORKONCEPCIÓ

Vendégeink számos borvidékünk kíváló borai közül válogathatnak. Igény szerint rendezvények, csoportok részére komplett borkóstolók, borvacsorák pincelátogatások megszervezése és lebonyolítása.

Felszolgáló munkatársaink örömmel segítenek Önnek a borválasztásban.

RUIDERA ÉTTEREM

A négy részre tagolt étterem kapacitása közel háromszáz vendég. Ez lehetővé teszi, hogy egyidőben eltérő étkezéseket biztosítsunk pl. félpanzió és céges borvacsora.

Nyitva tartás: 07.00-10.00, 12.00-15.00, 18.00-22.00

TRAVERTINO BAR

Szállodánk legfelső emeletén található Travertino bárból gyönyörű kilátás nyílik a Kékesre. A tágas hall különleges belsőépítészeti megoldásaival kiváló „találkozási pont”. Mindez kiegészül igényes étel- és italválasztékunkal (koktél-, kávé, pálinka- és borkínálattal, falatokkal és cukrászati ínyencségekkel).
Kérjük a dress code betartását a Drinkbár területén is. Köszönjük megértésüket!

Nyitva tartás:

  • 09:00-22.00 vasárnaptól csütörtökig
  • 09:00-23.00 péntek és szombat

SPA VENDÉGLÁTÁS

A fürdő vendéglátó helyei: étterem, kávézó, szauna bár és szezonálisan nyitva tartó Aqua Beach Bar, Tó Büfé, Aqua Koktélbár.

Az étterem egész évben a vendégek rendelkezésére áll, a hagyományos magyaros és nemzetközi ételek mellett reform táplálkozásra is lehetőséget biztosít.
A kávézóban többek között finom sütemények, pohárkrémek, „ready to drink” italok és kávékülönlegességek várják vendégeinket.
A szauna bár kiemelt időszakokban üzemel, frissítőket, koktélokat és csapolt sört kínál.