Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

4200 Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 7-9. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-273-310 | +36-52-273-340

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Aqua-Sol

Az egyetlen hajdúszoboszlói szálloda, amelynek vendégei egész évben külön belépőjegy váltása nélkül egy zárt folyosón közvetlenül átsétálhatnak az AQUA-PALACE fedett élményfürdőbe, a HUNGAROSPA Gyógyfürdőbe és azon keresztül a strandra!

Szállodánk vendégei díjtalanul, alapszolgáltatásként vehetnek igénybe összesen 20 medencét, a gyógyfürdőben, a strandon és az Aqua Palace területén!

A hajdúszoboszlói strandfürdő területén található Aquapark kínálatával igazi csúszdaparadicsom: óriás-, hidro-, multicsúszda, kamikáze, fekete lyuk, őrült folyó, Big Hole, Twister és Niagara teszi teljessé az élményt.
Az Aquapark májustól őszig a strand területéről közelíthető meg külön karszalag vásárlásával, mely lehet egész napos, vagy akár rövidebb időre szóló is.

Az Aqua-Palace 15 ezer négyzetméter alapterületen, 1600 négyzetméter vízfelülettel, egyszerre 1000 fő befogadására alkalmas, ahol az egészen pici gyermekektől kezdve, a fiatal, sportkedvelő felnőtteken keresztül, az idősebb korosztályig minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozási, kikapcsolódási formát. 

Magyarországon egyedülálló kínálat várja a kisgyermekes családokat, köztük bébi- és anyuka medence, bébiúsztató, gyermekfoglalkoztató, gyermekpihenő terem, családi, illetve pezsgőmedence, gyermekcsúszda a nagyobbaknak. Az egyedi élményekről például jégbarlang-fürdő, mozifürdő, római, tengeri, trópusi, illetve Gangesz fürdő gondoskodik, az aktív mozgás kedvelői uszoda, fitnesz-szolgáltatások, 2 pályás álló szörf-, valamint squashpálya közül választhatnak. A családokra és a baráti társaságokra gondolva privát fürdőt is kialakítanak saját jakuzzival, finn szaunával.

Hajdúszoboszlón a mozgásszervi panaszokkal érkezők hatékonyan tudják kezeltetni magukat a felkészült és tapasztalt egészségügyi személyzetnek és az általuk alkalmazott gyógykezeléseknek köszönhetően." A város 1927-től, a hévíz felszínre törése óta fogadja a fürdőzni és gyógyulni vágyó vendégeket. A fürdő környezetének mikroklímája, levegőjének jódos, brómos, sós páratartalma áldásosan befolyásolja a gyógyulást.


Alapadatok

Szobaszám: 142 | Parkolás: 140 férőhelyes zárt (nem őrzött) parkoló (500 Ft/jármű/éjszaka, 2023.04.01-től 1.000Ft/jármű/éjszaka). Kamerával megfigyelt, (nem őrzött) garázsban (8 db parkolóhely) 2.500 Ft/autó/éjszaka, 2023.04.01-től 5.000 Ft/autó/éjszaka  | Idegenforgalmi adó: 590 Ft/fő/éj - 18 éves kor felett, 2023.01.01-től 590 Ft/fő/éj | DohányzásAz egész szálloda nemdohányzó |
Kisállat: nem engedélyezett | Különtermek: 15 főtől 100 főig - 2 terem. | Akadálymentesség: 6 db akadálymentes szoba, a szálloda korlátozottan akadálymentes. | NTAK:SZ19000127