Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 7-9. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-273-310 | +36-52-273-340

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Aqua-Sol

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a strand 15 medencéjéből 14 vehető igénybe 2020. május 29-től. A jogszabályi előírásoknak megfelelően a Hungarospa Zrt. a vendégek és saját munkavállalóinak biztonsága érdekében szigorúbb egészségügyi előírásokat léptet életbe. Részletek...

 

Az egyetlen hajdúszoboszlói szálloda, amelynek vendégei egész évben külön belépőjegy váltása nélkül egy zárt folyosón közvetlenül átsétálhatnak az AQUA-PALACE fedett élményfürdőbe, a HUNGAROSPA Gyógyfürdőbe és azon keresztül a strandra!

Szállodánk vendégei díjtalanul, alapszolgáltatásként vehetnek igénybe összesen 20 medencét, a gyógyfürdőben, a strandon és az Aqua Palace területén!

A hajdúszoboszlói strandfürdő területén található Aquapark kínálatával igazi csúszdaparadicsom: óriás-, hidro-, multicsúszda, kamikáze, fekete lyuk, őrült folyó, Big Hole, Twister és Niagara teszi teljessé az élményt.
Az Aquapark májustól őszig a strand területéről közelíthető meg külön karszalag vásárlásával, mely lehet egész napos, vagy akár rövidebb időre szóló is.

Az Aqua-Palace 15 ezer négyzetméter alapterületen, 1600 négyzetméter vízfelülettel, egyszerre 1000 fő befogadására alkalmas, ahol az egészen pici gyermekektől kezdve, a fiatal, sportkedvelő felnőtteken keresztül, az idősebb korosztályig minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozási, kikapcsolódási formát. 

Magyarországon egyedülálló kínálat várja a kisgyermekes családokat, köztük bébi- és anyuka medence, bébiúsztató, gyermekfoglalkoztató, gyermekpihenő terem, családi, illetve pezsgőmedence, gyermekcsúszda a nagyobbaknak. Az egyedi élményekről például jégbarlang-fürdő, mozifürdő, római, tengeri, trópusi, illetve Gangesz fürdő gondoskodik, az aktív mozgás kedvelői uszoda, fitnesz-szolgáltatások, 2 pályás álló szörf-, valamint squashpálya közül választhatnak. A családokra és a baráti társaságokra gondolva privát fürdőt is kialakítanak saját jakuzzival, finn szaunával.

Hajdúszoboszlót más néven a "reumások Mekkája" szokták emlegetni. A város 1927-től, a hévíz felszínre törése óta fogadja a fürdőzni és gyógyulni vágyó vendégeket. A fürdő környezetének mikroklímája, levegőjének jódos, brómos, sós páratartalma áldásosan befolyásolja a gyógyulást.


Alapadatok

Szobaszám: 142 | Parkolás: 140 férőhelyes zárt (nem őrzött) parkoló (500 Ft/jármű/éjszaka) | Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj - 18 éves kor felett | DohányzásAz egész szálloda nemdohányzó |
Kisállat: nem engedélyezett | Különtermek: 15 főtől 100 főig - 2 terem. | Akadálymentesség: 6 db akadálymentes szoba, a szálloda korlátozottan akadálymentes.