Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Wellness, gyógyászat

ÉLMÉNYFÜRDŐ A SZÁLLODÁBAN

A szálloda élményfürdőjében pezsgőfürdő és szauna várja a kikapcsolódni vágyókat.
Nyitva tartás:

Május 1. – Szeptember 30. 08:00 – 12:00 + opcionális szauna programok 12:00 – 13:30 között

Október 1. – Április 30. 08:00 – 20:00 + opcionális szauna programok 14:00 – 15:30 között

A szauna programok ideje alatt a finn szauna csak a programon részt vevők számára áll rendelkezésre.

Szezonváltáskor és Ünnepi időszakokban eseti jelleggel kerülnek meghatározásra a nyitvatartási idők!

ORIENT EXPRESSZ WELLNESSUTAZÁS

A pihenést szolgáló, csörgedező patakokkal tarkított Viktória "váróteremből" az attrakciókat szimbolizáló városokba induló járatokra naponta a szálloda vendégei díjtalanul szállhatnak fel. Az elérhető úticélok a következők:

  • Helsinki (finn szauna) állomáson új szolgáltatásként képzett szauna mesterek várják hetente frissülő, színes szauna programokkal a vendégeket.
  • Istanbul (gőzfürdő) állomáson az illatos gőzfürdő áldásait élvezhetik az utazók (elsődlegesen a légutakra gyakorolt tisztító hatását, a bőr keringésének javulását, az ízületi mozgások szabadságát).
  • Reykjavik (jégkamra) állomás hűtott levegője szinte az északi sark hideg fuvallatát kínálja a bátor utazóknak. Különleges élmény szauna után az egész testet érő hideg levegő. Összehúzza a bőr pórusait, keringését javítja és még fájdalom csillapító hatást is kivált.
  • Nairobi (élményzuhany) állomás szubtrópusi éghajlatán első élmény az Athi folyóban játszadozó, fröcskölő elefántok látványa. Ajánlatos kellő távolságból szemlélődni, hiszen nagyon hamar érkezhet a "hidegzuhany" a szélrózsa minden irányából. A váltófürdő hatására a bőrkeringés javul, erőteljes frissítő, élénkítő hatású.


SZAUNAPROGRAMOK

Hétfő-szerda és szombati napokon napokon 15:00 órától szeretettel várjuk Önöket új fakultatív szolgáltatásunkra, a szauna-mesterünk által vezetett „Szauna programjaink"-ra a szálloda wellness részlegében.
Minden alkalommal különböző felöntésekkel kedveskedünk vendégeinknek.
Részvételi díj: 2 500 Ft/fő.
Érdeklődni és jelentkezni a szállodában, a recepción és a wellnessasszisztensnél lehet. Foglalja le időpontját már érkezéskor, mert a szabad helyek gyorsan fogynak!