Belépés
4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-361-411, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt!

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Béke - Gyógyászat

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Béke, Flóra és Helios szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

A Hunguest Hotel Béke szálloda saját fürdő és gyógyászati részleggel rendelkezik!

A HUNGUEST HOTEL BÉKE GYÓGYFÜRDŐJÉBEN IGÉNYBE VETT, TB ÁLTAL TÁMOGATOTT GYÓGYKEZELÉSEK ÖNRÉSZÉNEK RENDEZÉSÉRE 2012. JANUÁR 1. UTÁN IS LEHETŐSÉG VAN EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI KÁRTYÁK HASZNÁLATÁVAL!

Ellenőrzött és minősített gyógyvizünkre alapozva több mint negyvenféle kezelés vehető igénybe orvosi felügyelet mellett, köztük többféle gyógymasszázs, iszapkezelés, víz alatti sugármasszázs, gyógytorna, inhaláció, soft-lézer, elektro-, magneto- és fényterápiák teljes palettája.

A gyógyfürdőben alkalmazott fürdőkúra gyógyító hatása igazolt a következő betegségek esetén:

Ellenjavallatok:

 

Fürdőutalványon felírható kezelések a szálloda gyógyászati részlegében:

A rendelkezésre álló kezelések igénybevételének feltétele: TB kártya és a lakóhely szerinti illetékes háziorvos által felírt beutaló.

A gyógyszolgáltatások térítési díját a mindenkor érvényes jogszabályok határozzák meg. A katalóguskészítés időpontjában érvényes jogszabályok szerint a katalógus érvényességi ideje alatt az igénybe vett gyógyszolgáltatások térítési díjának egy része a vendégeket terheli, és az igénybevétel helyszínén fizetendő! Az aktuális térítési díj konkrét arányáról kérjük, érdeklődjön foglaláskor.