Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Heiligenblut, Hof 1 Útvonaltervezés
Telefon | Fax +43-4824-2245 | +43-4824-2245-81

Heiligenblut, Landhotel Post

Kedves Vendégeink!
Sajnos véget ért a nyár, szállodánk is elbúcsúzik egy időre, hogy a nyári forgatagot kipihenve, december 19-től újult erővel vághassunk neki a 2020/2021-es téli szezonnak!
A köztes időszakban is szeretettel várjuk megrendeléseiket, ajánlatkéréseiket, bízva abban, hogy a téli szezonban ismét szállodánkban köszönthetjük Önöket!
Landhotel Post Management
Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy Landhotel Post szállodánk 2020. decemberétől felnőttbarát hotelként üzemel, és 14 éves kortól fogad gyermekeket. Bővebb információért kérjük kattintson ide.


A Landhotel Post a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 m feletti hegycsúcsokkal körülölelve - joggal tartják az Alpok egyik legszebb helyének.

Szállodánk egy barátságos, kellemes, sportos hotel Heiligenblut település előnyös részén.

 

Az ausztriai dohányzási törvény értelmében dohányzó vendégeink számára a hotel bejáratánál kialakitottunk egy dohányzó részt a nemdohányzók védelme érdekében.

55+

A Landhotel Post Heiligenblutban tradicionális hangulattal, zsivajmentes környezetben várja az idősebb korosztályt. A környező hegyek nyugalmat sugároznak, a falu távol esik a városok nyüzsgésétől és zajától, a heiligenbluti templom pedig történelmi időkbe repíti vissza a látogatóit. Túraútjaink között számos olyan akad, amely az idősebb korosztály számára sem megerőltető. A nyáron is üzemelő síliftek segítségével pedig könnyen feljuthatunk a magasabb részekre, ahol már nem kell jelentős szintkülönbséget legyőzni. A hangulatos hüttékben és kis kávézókban, vagy éppen szállodánk teraszán egy kávé és süti mellett pihenhetik ki magukat vendégeink. Heiligenblut ideális hely a jól meg érdemelt pihenésre a szorgos munkásévek után. Nyugdíjas vendégeink egyebek mellett felár nélkül foglalhatják kényelmes franciaágyas szobáinkat, kedvezményes áron vásárolhatnak síbérletet és speciálisan a részükre összeállított utazási csomagjainkban további meglepetéseket is találhatnak.

Alapadatok

Szobaszám: 5 féle szobatípus | Parkolás: korlátozott számban a szálloda előtt | Idegenforgalmi adó: a helyszínen fizetendő: EUR 2,60/fő/éj 17 éves kortól* | DohányzásAz egész szálloda nemdohányzó Kisállat: felár ellenében | Különtermek: - | Akadálymentesség: -


*Az adó mértéke 2,60 Euró személyenként és éjszakánként. 2020. évben a 2003-ban vagy később születettek, 2021. évben a 2004-ben vagy később születettek mentesülnek az adófizetés alól.