Szobafoglalás - legjobb árak

Heiligenblut, Hof 1 Útvonaltervezés
Telefon | Fax +43-4824-2245 | +43-4824-2245-81

Heiligenblut, Landhotel Post

A Landhotel Post a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 m feletti hegycsúcsokkal körülölelve - joggal tartják az Alpok egyik legszebb helyének.

Szállodánk egy barátságos, kellemes, sportos hotel Heiligenblut település előnyös részén.

 

Az ausztriai dohányzási törvény értelmében dohányzó vendégeink számára a hotel bejáratánál kialakitottunk egy dohányzó részt a nemdohányzók védelme érdekében.

55+

A Landhotel Post Heiligenblutban tradicionális hangulattal, zsivajmentes környezetben várja az idősebb korosztályt. A környező hegyek nyugalmat sugároznak, a falu távol esik a városok nyüzsgésétől és zajától, a heiligenbluti templom pedig történelmi időkbe repíti vissza a látogatóit. Túraútjaink között számos olyan akad, amely az idősebb korosztály számára sem megerőltető. A nyáron is üzemelő síliftek segítségével pedig könnyen feljuthatunk a magasabb részekre, ahol már nem kell jelentős szintkülönbséget legyőzni. A hangulatos hüttékben és kis kávézókban, vagy éppen szállodánk teraszán egy kávé és süti mellett pihenhetik ki magukat vendégeink. Heiligenblut ideális hely a jól meg érdemelt pihenésre a szorgos munkásévek után. Nyugdíjas vendégeink egyebek mellett felár nélkül foglalhatják kényelmes franciaágyas szobáinkat, kedvezményes áron vásárolhatnak síbérletet és speciálisan a részükre összeállított utazási csomagjainkban további meglepetéseket is találhatnak.