Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Szolgáltatások

Fürdő, szauna, masszázs

Jóllehet, nem vagyunk wellness szálloda, mégis, számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínálunk vendégeinknek: lazíthatnak egy tartalmasan eltöltött nap lezárásaként, vagy élvezhetik kellemes wellness részlegünk kényelmét, ha épp egy esős napra ébrednek.

  • Fedett uszoda
  • Szauna, infrakabin és gőzfürdő
  • Pihenőszoba
  • Térítés ellenében: masszázs

További részletek


Sport

Heiligenblut a korlátlan télisport-kínálaton és nyári túraútvonalakon túl is tengernyi további sportolási lehetőséggel várja önt. Szállodánkhoz tartozik egy teniszcsarnok, amelyben két gumigranulátumos teniszpálya és egy kispályás focipálya, valamint egy squashpálya található. Ezek mellett pingpongasztalok is találhatók a szabadban és a csarnokban. Az adrenalinfüggőket nyáron rafting- és kanyoningtúrák, via ferrata útvonal, télen hótalpas túrák és mászható jégfal várja.


Gasztronómia

Élvezze egy csúcsétterem kulináris sokszínűségét. Éttermünk kínálata tájjellegű különlegességekkel, az osztrák és nemzetközi konyha ételeivel minden ínyenc vendégünk tetszését elnyeri. 
A Landhotel Posthoz tartozik Heiligenblut legszebb, leghangulatosabb éttermi terasza, amely reggeltől estig frissensült helyi különlegességekkel, kávéval, frissítő limonádéval várja vendégeit.
Szállodánkhoz tartozik a faluban található egyetlen aprés ski bar, a sílift völgyállomásával szemben álló Hirschenbar.

További részletek