Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Fürdő, szauna, masszázs

Jóllehet, nem vagyunk wellness szálloda, mégis, számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínálunk vendégeinknek: lazíthatnak egy tartalmasan eltöltött nap lezárásaként, vagy élvezhetik kellemes wellness részlegünk kényelmét, ha épp egy esős napra ébrednek.
  • Fedett uszoda
  • Szauna, infrakabin és gőzfürdő
  • Pihenőszoba
  • Térítés ellenében: masszázs

USZODA

Úszómedencés fürdőnk tökéletesen alkalmas arra, hogy vendégeink egy-egy kirándulással, vagy sízéssel eltöltött nap után kellemesen ellazíthassanak.

Akár egy esős napot is eltölthetnek a fürdőben gyermekeik társaságában, hisz ott a kicsik számára is bőséges szórakozási lehetőséget találnak!

PARADICSOMI SZAUNA VILÁG

Lazuljanak el a gőzszaunában, vagy a finn szaunában, kicsit kapcsoljanak ki, hagyják maguk mögött a hétköznapok gondjait.
Szánjanak rá időt, és próbálják kis korszerű infrakabinunkat is, amely tökéletes kikapcsolódást kínál egy fárasztó nap után.

Merüljenek el szállodánk wellness világában, és élvezzék a zavartalan kikapcsolódást!

A szauna élményekhez természetesen szauna törülközőt is biztosítunk.

PROFESSZIONÁLIS MASSZÁZS SZOLGÁLTATÁS

A masszázs jó közérzetet és harmóniát teremt...

Egy jó masszázs segíthet ellazítani a merev izmokat, javítja a bőr és az izomzat vérkeringését, segíti a nyirokkeringést.

A masszázs élénkíti az anyagcserét; a testet ellazítja, levezeti a stresszt, helyreállítja a szervezet harmonikus működését.


További információkért és időpont foglalásért forduljon a recepcióhoz!