Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Gasztronómia

REGGELI SVÉDASZTAL

Reggeli büfénk bőséges kínálata gondoskodik arról, hogy reggelente új erőre kapjon!
A választékban éppúgy szerepelnek a különböző gabonapelyhek mint a helyi termelők által szállított tejtermékek és pékáruk. Ezen felül dönthet a frissen elkészített tojásételek mellett- mindenki megtalálja a kedvére való eledelt!
S ezek után- indulhat a nap!

VACSORA

Élvezze egy csúcsétterem kulináris sokszínűségét. Éttermünk négyfogásos választható menüvacsorája tájjellegű különlegességekkel, az osztrák és nemzetközi konyha ételeivel minden ínyenc vendégünk tetszését elnyeri.

NYÁRI TERASZ

A Landhotel Posthoz tartozik Heiligenblut legszebb, leghangulatosabb éttermi terasza, amely reggeltől estig frissensült helyi különlegességekkel, kávéval, frissítő limonádéval várja vendégeit. Biciklisták részére külön kerékpártárolót telepítettünk. A terasz lounge részén kényelmes kanapékban és fotelekben chill hangulatban, Ausztria legmagasabb hegyét, a Grossglocknert szemlélve merülhetünk bele gondolatainkba. A teraszon felépített látványkonyhán pedig szakácsaink finom fűszerezésű grillételeket készítenek a túrázásban, kirándulásban megfáradt vendégeink részére. Nyújtsa ki lábát, dőljön hátra, rendeljen egy jó koktélt és merüljön el a finom nyári napsugarakban!

HIRSCHENBAR

Szállodánkhoz tartozik a faluban található egyetlen aprés ski bar, a sílift völgyállomásával szemben álló Hirschenbar. Igazi aprés ski hangulat, dübörgő zene, forralt bor és pálinka, gyerekeknek pedig gyerekpuncs. Mielőtt szobájába megy, vezesse le az egész napi sportot bárunkban, élvezze a nap végén a faluban még egyszer az igazi osztrák aprés ski hangulatot!