Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Tél

A Großglockner/Heiligenblut régió romantikus sípályáin, (1.301 m tengerszintfeletti magasságtól felfele) a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén, a sportolóknak 13 felvonó áll rendelkezésére, melyek 2.912 m magasra visznek fel. A pályák fekvéséböl adódóan a  terep  egész télen hóbiztos! Közel 60 km a sípályák teljes hossza, melyen kipróbálhatja sí-, vagy snowboard tudását, és ezáltal tökéletes helyszín egy csodás téli szabadsághoz! De a hegyeken túl Heiligenblut más meglepetéseket is tartogat még: pl. szánkópálya, korcsolyapálya, jégfalmászás, lovasszánozás, téli túraútvonalak...

 Téli sportok

Carving

Síelés, Carving

Heiligenblut gyönyörü pályái Önt is hívogatják, szelje lécein a friss havat a legmagasabb csúcsokon. A síterep mindent kínál, mely a szívet melengeti! Hagyja magát elvarázsolni a táj szépsége és a sport öröme által! A kezdöket a helyi sí- és snowboard iskola  várja.

Snowboard-Fun in Heiligenblut

Snowboard

Közel 60 km hosszú pályák várják a snowboard szerelmeseit Heiligenblut-ban. A határtalan szenvedélynek semmi sem szab határt. Tökéletes helyszínek a vakmerö mutatványokhoz, valamint a legjobb hófeltételek garantálják, hogy jól érzik majd Magukat!

Tourengehen

Irány a hegy!

A Heiligenblut-ot körülölelö hegyek télen is arra várnak, hogy meghódítsák öket. Mindegy, hogy sítalpakon, snowboard-dal, vagy hótaposóval, a lényeg a kihívás! Egy ilyen túra, melynek során az ember saját maga fedezi fel az utat, felejthetetlen élményt tartogat.

Langlauf auf besten Loipen

Sífutás

Számos, jól karbantartott pálya várja a sífutás szerelmeseit.Pl.: 3 km magashegyi pálya  (2200 m magasan), skating vagy klasszikus, Glockner- és Sonnblick-pályák a völgyben 10 km hosszan, skating vagy klasszikus!

Eisklettern

Jégfalmászás

Január elejétöl márciusig gyakorlott hegymászók vezetésével mindazoknak, akiknek egy ilyen feladat kihívást jelent! Fleißtal vízesés: az egyik leggyönyörübb jégfal.

Schneeschuhwanderung

Hótaposó-túrák

Èlvezze a behavazott romantikus tájat és az egyedülálló állatvilágot, melyet a Nemzeti Park rangerei-vel együtt fedezhet fel, Heiligenblut és a Großglockner területén


Esti szórakoztató programok

Rodeln

Kivilágított szánkópálya

A Heiligenblut-i szánkópálya a szállodától 10 perc gyalogútra található. Egészen különleges élményt nyújt, amikor éjszaka, szürt fényben csúszunk le a hegyröl, szánkóval. Szánkókat a szállodán keresztül lehet bérelni.