Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

9844 Heiligenblut, Winkl 46 Útvonaltervezés
Telefon | Fax +43-4824-4111 | +43-4824-4111-88

Heiligenblut, Sporthotel Heiligenblut - Síelés jelöletlen, kezeletlen pályán

Síelés jelöletlen, kezeletlen pályán

Az alábbiakban jól megközelíthető, sível és snowboard-dal használható, jelöletlen és kezeletlen pályákról olvashat. Az útvonalak lavinaveszély ellen biztosítottak, azonban nincsenek ellenőrizve, és az alpesi veszélyek (például kőomlás) ellen sem biztosítottak. Legyen elővigyázatos az útvonalról való letéréskor, biztosítatlan területre érhet!


Skiroute Kasereck
Kasereck síút

Terepleírás: Technikailag nagyon könnyű síút, amely a Fallbichl völgyben fekvő Panoramabahn állomásától indul, és varázslatos élményt garantál. Az út a síterülettől a Grossglockner Magashegyi Út  (Grossglockner Hochalpenstrasse) télen igazán nyugodt, kellemes területéig vezet. Innen a Rossbach Mittelstationig tudunk visszajutni.

Útleírás/elérhetőség: A Fallbichl-nál (Panaramabahn megállóhely) a Römmerhütte irányába haladjunk. Itt kanyarodjunk balra és menjünk egyenesen egészen a Tauern-völgyig majd egy kiránduló úton keresztül jutunk Kasereck-hez. Menjünk tovább a Glocknerstrasse-n egészen a sorompóig. Onnan egy út vezet vissza a köztes megállóhoz.

Különös veszélyek:

Maximális dőlésszög: 34°

Pozíció: NY-DNY

Tengerszint feletti magasság: 2200m – 1750m


Skiroute Fleisstal
Fleisstal síút

Terepleírás: Egy igazán igényes pálya, amely a Schareck-tól indul. Csak a gyakorlott síelőknek ajánlott, mivel a felső pályaszakasz igen meredek. A pálya a Fleissbachi völgyzárógátnál végződik, ahonnan mintegy 10 percre található a felvonóállomás.

Különös veszélyek:

Pozíció: K

Maximális dőlésszög: 38°

Tengerszint feletti magasság: 2600m – 1750m


Skiroute Hochfleiss
Hochfleiss síút

Terepleírás: Egy igazán igényes pálya, amely 2900 méteres magasságból (a sívidék legmagasabb pontja) indul. A nagy forgalom miatt gyakran hepehupás sípályává válhat.

Útleírás/elérhetőség: Ha kiszálltunk a felvonóból jobbra tartsunk majd egyenesen haladjunk egészen a  Fleissalm-i köztes megállóhelyig.

Különös veszély:

Maximális dőlésszög: 36°

Pozíció: NY-DNY

Tengerszint feletti magasság: 2900m – 2470m


Schareck síút

Útleírás: Egy rövid, és nem igazán meredek út, amely a jelöletlen úton kevés tapasztalattal bíró síelők számára is alkalmas. Az út a Spatzlalmnál (4-es út) kezdődik és egy mélyedésen keresztül vezet vissza a síútra.

Útleírás/elérhetőség: A Schareckről levezető pályán a Spatzlalm mellett egyenesen kell továbbsíelni, majd a mélyedésen keresztül vissza a pályára, ami a Mittelstationhoz vezet.

Különös veszélyek:

Maximális dőlésszög: 32°

Pozíció: D

Tengerszint feletti magasság: 2250m – 1850m


Forrás: www.gross-glockner.at/de/winter/freeriden/skirouten