Szobafoglalás - legjobb árak

Hévíz, Vörösmarty Mihály utca 91. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-342-895 | +36-83-340-525

Hévíz, Hunguest Hotel Helios - Gasztronómia

Borostyán étterem

HAPPY HOUR
Naponta 15.00-17.00
1 Ön által választott kávé
(espresszo, hosszú kávé vagy capuccino)
+1 sütemény
= csak 850 Ft

A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a'la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket.
Az étteremben felszolgált ételek és sütemények a NÉBIH kormányrendelet alapján piktogramokkal jelöltek, mely könnyebbé teszi a megfelelő ételválasztást a táplálékintoleranciában szenvedő illetve egészségtudatosan táplálkozó vendégeink számára.

További információk a piktogramokról >>

Kérjük ételérzékenységével kapcsolatos tudnivalókat jelezze a felszolgálóinknál illetve recepción!
A szálloda cukrászata és konyhája biztosítja a szakszerű hátteret a diétás sütemények, kenyerek, pékáruk és ételek elkészítéséhez.

Nyitva tartás:


Lobby Bár

Gazdag italkínálattal, kávé, tea és koktélkülönlegességekkel, sütemények széles választékával, esténként élőzenével várjuk vendégeinket.

Nyitva tartás: 8.00-23.00


Konyhaséfünk, Veress Ferenc (képünkön) munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására. Mesterséfünk jelentős éremesővel gazdagítja szállodánk hírnevét:

Ízelítő étlapunkról

Penne tészta sonkás-paradicsomos raguval

A tésztához kockára vágott füstölt sonkát és friss paradicsomból ragut aadunk, fokhagymával, és petrezselyemzölddel fűszerezzük. Tálaláskor olivaolajjal locsoljuk, parmezánnal megszórjuk.

Fogasfilé Keszthelyi módra hercegnő burgonyával

A fogasfilét roston megsütjük, tejszínes, gombás raguval, paprikával, friss paradicsommal tálaljuk, köretként sült burgonyapürét adunk hozzá.

Pisztráng egészben sütve mandulás barnavajjal, petrezselymes burgonyával

Egész pisztrángot sóval, borssal, fokhagymával fűszerezve serpenyőben lassú tűzön átsütünk. Külön edényben vajat olvasztunk, amiben a szeletelt mandulát megpirítjuk - ez kerül tálaláskor a pisztrángra, köretként petrezselymes burgonyát adunk.

Hízott libamáj roston fahéjas almával

A libamájszeleteket libazsírban megsütjük, majd sóval, borssal ízesítjük. A meghámozott almacikkeket cukros fahéjba forgatjuk, majd sütőben aranysárgára pirítjuk, ami egyben a libamáj körete is. Ez a fogás étlapunkon meleg előételként szerepel.

Zöldségekkel töltött paradicsom csőben sütve, kapormártással

A hámozott paradicsomok tetejét levágjuk, a belsejét evőkanállal eltávolítjuk, majd a paradicsomok belsejébe a megfőzött zöldségféléket visszatöltjük, amit előtte füstölt, reszelt sajttal összekevertünk. A tetejére visszehelyezzük a levágott részt, olivaolajjal meglocsoljuk és forró sütőben sütjük. Tálaláskor kapormártást adunk hozzá.
Vegetáriánusoknak kifejezetten ajánljuk!