Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Nyíregyháza, Szindbád sétány 11. Útvonaltervezés
Telefon +36-42-244-581, +36-42-244-582

Nyíregyháza, Hunguest Hotel Sóstó - Szobák

A szálloda 123 szobával rendelkezik: ebből 3 db lakosztály, 3 db apartman, 8 db junior apartman, 2 db akadálymentesített szoba, 3 db házi kedvencek részére alkalmas szoba található. A szobák mindegyikéhez nagy erkély tartozik, klimatizáltak, telefonnal, internet elérhetőségi lehetőséggel, minibárral, műholdas vételi lehetőséget is biztosító színes televízióval és széffel rendelkeznek. Minden emeleten több szoba is összenyitható, gondolva a gyermekkel érkező családokra.

SZOBÁINK

Standard kétágyas szoba

A 30 m2 alapterületű szoba pótágyazható, de lehetőség van még 1 db babaágy vagy utazóágy elhelyezésére is. Az erkély területe 4 m2. A kétágyas szobákból 60 db összenyitható, így kényelmes elhelyezést biztosít a nagycsaládosoknak is.

Executive kétágyas szoba

A 30 m2 alapterületű executive szobáink pótágyazhatóak, mindemellett lehetőség van 1 db babaágy vagy utazóágy elhelyezésére is. Az erkély területe 4 m2. Az executive kétágyas szobákból 12 db összenyitható, így kényelmes elhelyezést biztosítanak a nagycsaládosok számára is.
Executive szobáinkat NESPRESSO kávébekészítéssel biztosítjuk (3 db kapszula/fő/éj). További kávékapszulákat térítés ellenében tudnak igényelni.
Fent említett szobáink a szálloda 4. emeletén helyezkednek el, csodálatos panorámával a környező tájra és a strandfürdőre.


Junior apartman (8 db)

A 34 m2-es egylégterű junior apartmanban a 2 db főágyon túl 1 db pótágy és 1 db babaágy/utazóágy elhelyezésére van lehetőség. Az erkély területe 4 m2.
Junior apartman szobáinkat NESPRESSO kávébekészítéssel biztosítjuk (3 db kapszula/fő/éj). További kávékapszulákat térítés ellenében tudnak igényelni.


Földszinti akadálymentesített szoba (2 db)

A 43 m2 alapterületű szoba alkalmas mozgáskorlátozott vendégeink kényelmes elhelyezésére, felszereltségéből és adottságaiból fakadóan. Igény esetén a mellette lévő kétágyas szobával összenyitható, így a kísérő szoba is megoldható. Az erkély területe 4 vagy 8 m2.

Apartman (3 db)

Az 50 m2 alapterületű apartman kétlégterű, tágas hálószobával és nappalival rendelkezik, közöttük ajtó található, a 2 db főágyon túl maximum 2 db pótágy és 1 db babaágy/utazóágy elhelyezésére van lehetőség. Az erkély területe 10 m2
Apartmanjainkat NESPRESSO kávébekészítéssel biztosítjuk (3 db kapszula/fő/éj). További kávékapszulákat térítés ellenében tudnak igényelni.


Lakosztály (3 db)

A 61 m2 alapterületű lakosztály kétlégterű, hálószobája hidromasszázs káddal felszerelt. A franciaágyon túl maximum 2 db pótágy és 1 db babaágy/utazóágy elhelyezésére van lehetőség. Ezek a típusú szobák külön fürdőszobával és toalettel rendelkeznek. Az erkély területe 16 m2.
Lakosztályainkat NESPRESSO kávébekészítéssel biztosítjuk (3 db kapszula/fő/éj). További kávékapszulákat térítés ellenében tudnak igényelni.


Fontos információ:

A szállodában 3 db  földszinti szobában  elhelyezést tudunk biztosítani a házi kedvencekkel (kutya, macska) érkező vendégeinknek, ezekből a szobákból is 2 db összenyitható, így családok részére is ideális.

A szálloda egész területe nemdohányzó

A szállodai szobák érkezés napján 14:00 órától elutazás napján 10:00 óráig állnak rendelkezésre.

Szállodánkban lehetőség van arra, hogy már 14 óra előtt elfoglalja szobáját, vagy ha úgy kívánja maradjon tovább, mint reggel 10 óra!
Kizárólag a rendelkezésre állás függvényében és a recepcióval való egyeztetést követően igényelhető!

Árak: