Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Nyíregyháza, Szindbád sétány 11. Útvonaltervezés
Telefon +36-42-244-581, +36-42-244-582

Nyíregyháza, Hunguest Hotel Sóstó - Szobák

A szálloda 123 szobával rendelkezik: ebből 3 db lakosztály, 3 db apartman, 8 db junior apartman, 2 db akadálymentesített szoba, 3 db házi kedvencek részére alkalmas szoba található. A szobák mindegyikéhez nagy erkély tartozik, klimatizáltak, telefonnal, internet elérhetőségi lehetőséggel, minibárral, műholdas vételi lehetőséget is biztosító színes televízióval és széffel rendelkeznek. Minden emeleten több szoba is összenyitható, gondolva a gyermekkel érkező családokra.

SZOBÁINK

Kétágyas szoba

A 30 nm alapterületű szoba pótágyazható, de lehetőség van még 1 db babaágy vagy utazóágy elhelyezésére is. Az erkély területe 4 nm. A kétágyas szobákból 32 db összenyitható, így kényelmes elhelyezést biztosít a nagycsaládosoknak is.

Junior apartman (8 db)

A 34 nm területű apartmanban a két főágyon túl 2 db pótágy elhelyezése kényelmesen megoldható és még 1  babaágy/utazóágy elhelyezésére is van lehetőség. Az erkély területe 4 nm.

Földszinti akadálymentesített szoba (2 db)

A 43 nm alapterületű szoba alkalmas mozgáskorlátozott vendégeink kényelmes elhelyezésére, felszereltségéből és adottságaiból fakadóan. Igény esetén a mellette lévő kétágyas szobával összenyitható, így a kísérő szoba is megoldható. Az erkély területe 4 vagy 8 nm.

Apartman (3 db)

Az 50 nm alapterületű apartman két légterű, tágas hálószobával és nappalival, közöttük ajtó található, a 2 db főágyon túl maximum 2 db pótágy és 1 db babaágy vagy utazóágy elhelyezésére is van lehetőség. Az erkély területe 10 nm. 

Lakosztály (3 db)

A 61 nm alapterületű lakosztály két légterű, tágas hidromasszázs káddal rendelkező hálószobával és nappalival -közöttük ajtó található. A két főágyon (2 fős ágy) túl maximum 2 db pótágy és 1 db babaágy vagy utazóágy elhelyezésére is van lehetőség. Ezek a típusú szobák külön fürdőszobával és toalettel rendelkeznek. Az erkély területe 16 nm. 

A szállodában 3 db  földszinti szobában  elhelyezést tudunk biztosítani a házi kedvencekkel (kutya, macska) érkező vendégeinknek, ezekből a szobákból is 2 db összenyitható, így családok részére is ideális.

A szálloda egész területe nemdohányzó

Szállodánkban lehetőség van arra, hogy vendégeink - felár ellenében - 14.00 óra előtt foglalják el, illetve 10.00 óra után hagyják el a szobát.
Az akció korlátozottan vehető igénybe (szobafoglaltság függvényében), így kérjük, hogy a részletekről érdeklődjenek szállodai bejelentkezésük során!

Korai érkezés: 10.00-14.00 óráig: 6000 Ft/szoba.
Késői távozás: 10.00-18.00 óráig: 6000 Ft/szoba.