Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

6726 Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24. Útvonaltervezés
Telefon +36-62-566-466

Szeged, Hunguest Hotel Forrás - Gasztronómia

A Hunguest Hotel Forrás étterme egész évben várja Vendégeit!

Mind a’la carte, mind panziós kínálatunkban megtalálhatóak a szezonálisan változó, tájjellegű, hazai és nemzetközi fogások. A gasztronómiai élményről séfünk, Bálint Ferenc mesterszakács gondoskodik, aki a Luxemburgi Szakács Világbajnokságon csapatversenyben aranyérmet, az Erfurti Szakácsolimpián ezüstérmet szerzett. Kóstolja meg Ön is szegedi halászlénket, amely a nagy ínyenc Gerard Depardieu-t is magával ragadta, amikor szállodánk vendége volt!

Közel 400 férőhelyes, klimatizált éttermünk a nyári időszakban hangulatos terasszal is kiegészül. Lobby bárunkban a snack jellegű ételek mellé alkoholos és alkoholmentes koktélokat, valamint kávé- és teakülönlegességeket is kínálunk. Szállodánk étterme, különtermei, valamint kertje kiválóan alkalmas üzleti és családi rendezvények magas színvonalú lebonyolítására, legyen szó akár többszáz fős konferenciáról, esküvőről vagy családi ebédről. A fárasztó nap után vezessék le megmaradt energiájukat szállodánk bárral ellátott bowling centerében, ahol a 4 bowlingpályán garantált versengés alakul ki az első helyért!

Pályafoglalás: 62/566-466.

A szálloda Szegeden egyedülálló kertjében található a tavasztól őszig üzemelő party-sátor, amely 100 fő befogadására alkalmas. A kert teljes kapacitását kihasználva, 300 főig vállaljuk üzleti és családi rendezvények, lakodalmak, állófogadások és látványkonyhás grill-partyk magas színvonalú lebonyolítását

A svédasztalos reggelit 7-10 óra között fogyaszthatják el, a főétkezések pedig szállodánk éttermében büféasztalról, menürendszerben vagy étlapról való választással történik.