Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

6726 Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24. Útvonaltervezés
Telefon +36-62-566-466

Szeged, Hunguest Hotel Forrás - Indoor és outdoor programok

Összerázná a csapatot? Mi ebben is segítünk!

Rendezvényekhez kísérő programokat, száraz és vizes csapatépítő programokat szervezünk Önnek akár a szállodában, akár a szállodán kívül!

Szállodánk nagyméretű termei (akár 380 m2) és közösségi terei (hall, konferencia hall), valamint Szegeden egyedülálló kertünk (200 m2-es party sátorral) beltéri fejlesztő tréningek és kültéri  aktív csapatépítő programok ideális helyszíneként szolgálnak.

A szállodával összeköttetésben álló Napfényfürdő Aquapolis számtalan vizes élménynek biztosít helyszínt. Néhány példa a végeláthatatlan programkínálatunkból: csúszdaverseny, vízi salsa / zumba, aquafitness, medence disco…

 

Az Aquapolis fürdőkomplexumban, valamint a "Forrás Spa" részlegben nyitvatartási időn kívül is van lehetőség zártkörű rendezvények lebonyolítására.

Fedezze fel Szeged gyönyörű belvárosát és a környező zöldövezeteket a legmodernebb eszközökkel! A High-Tech Sportok Bázisával szoros együttműködésben segway-, elektromos roller túrák, ill. komplex csapatépítő programok összeállításával munkatársainak felejthetetlen és közösségformáló élményben lehet részük!

 


Céges rendezvényekre esti indoor programlehetőség:

KASZINÓ EST

További információ: Caribbean Night Rendezvénykaszinó


Bármilyen program megszervezésében kérje ajánlatunkat, legyen szó akár egy zenés vacsoraestről, akár egy többszáz fős aktív programról! A programokat az Önök igénye szerint alakítjuk ki, legyen az néhány órás vagy többnapos rendezvény.