Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Tapolca, Köztársaság tér 10. Útvonaltervezés
Telefon +36-87-513-120, +36-87-513-102

Tapolca, Hunguest Hotel Pelion - Gasztronómia

Kedves Vendégeink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az élménymedencénk november 1-3 között éves karbantartás miatt nem üzemel.
Termál- és úszómedencénk, valamint szaunáink változatlanul állnak az Önök rendelkezésére, valamint ezen időszak alatt levesebéddel kedveskedünk Vendégeinknek!
Szíves megértésüket köszönjük, és kellemes pihenést kívánunk!          
Hunguest Hotel Pelion Management!
Szobaáraink minden esetben tartalmazzák
a félpanziós ellátást, vagyis a bőséges
büféreggelit és büfévacsorát.

ÉTTEREM

Szállodánk konyhája méltán vált híressé az elmúlt évek alatt. Hétről hétre felejthetetlen ételkülönlegességekkel, tapasztalt konyhafőnökünk jóízű gasztronómiai remekeivel várja új és visszatérő vendégeit Orchidea Éttermünk. A fakupolás, 300 fős étterem kellemes, hangulatos helyszíne minden étkezésnek.

Séfünk leginkább a magyar konyha remekeit készíti, de napi kínálatunkban mindig szerepelnek nemzetközi étel specialitások, különlegességek. A balatoni borok, halak és a megyére, környékre jellemző, tájjellegű étkek is megjelennek étel- és italkínálatunkban. Rendszeresen készülünk tematikus estekkel, amikor egy-egy nemzet konyhájának jellegzetes ételeivel egészítjük ki amúgy is széles gasztronómiai kínálatunkat. Mi az érzékeire hatunk! De nem csak ízélményt szerzünk Vendégeinknek, hanem látványkonyhánkban dolgozó szakácsainkra is emlékezni fognak! A reggeli omlett vagy egy finom, frissen sütött hal vacsorára, sokáig emlékezetessé teszi majd a Pelionban töltött napjait! Legyen húsimádó vagy vegetáriánus, édesszájú vagy diétázó, nálunk nem marad éhen: kiszolgáljuk a legkülönbözőbb táplálkozási igényeket. Kérjük, esetleges ételallergiáját előre jelezze!

Cukrászaink nagyon értik, hogyan készül a mennyei habos, a szolid paleo, vagy az isteni házi süti. Válogasson kedvére kínálatunkból, lakjon jól, és öblítse le egy finom borral!

LOBBY BÁR

Egy pohár gyöngyöző, színes koktél kihagyhatatlan kelléke a Pelionban töltött néhány napnak! A bárosok magasra emelve rázzák a shakert, roppan a jég, villan a keverő, csillan egy szem koktélcseresznye, és már érezni is a kimondhatatlanul finom ízeket! A kávé illata messzire száll a hallban, emelkedik a hab a csészében, és máris lehet szürcsölni az utolérhetetlen zamatú, fekete élénkítőt!

SZOBASZERVIZ

A nap 24 órájában a szobaszerviz szobájába viszi a finomságokat, és Ön kényelmesen csillapíthatja éhségét. Még az éjszaka folyamán is rendelkezésére állunk egy szűkített választékkal.

GRILLTERASZ, POOL BÁR 

Tengerparti hangulatot varázsolunk a medence partjára! Nyaranta kint készülnek a friss finomságok, és Önnek nem kell felöltöznie ahhoz, hogy elfogyassza ebédjét! A grillteraszon a frissen sülő húsok illata csábít. Ne hagyja ki a hangulatos vacsorát a medence partján, jó társaságban, kellemes zeneszóval! A pool bár friss, hideg italokat, koktélokat, kávét kínál egész nap – ezzel is az Ön kényelmét szolgáljuk! Induljon a nyár, induljon az élet!