Hunguest Hotels Hungary
Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hírlevél

Megújult a Hunguest Hotel Heiligenblut

Felújítottuk ausztriai szállodánk, a Grossglockner lábánál található Hunguest Hotel Heiligenblut szobáit. 2015 nyarán immár megújult külsővel és kényelmesebb, praktikusabb berendezéssel várjuk vendégeinket economy kétágyas, sztenderd kétágyas, családi és gaubenszobáinkban, amelyeknek természetközeli, világos színvilága és kellemes érzést biztosító, szilárd padlóburkolata kiválóan elősegíti a relaxációt.
Szobáinkban kényelmes ülősarkokat alakítottunk ki, az új, korszerű LED-TV-ken pedig a korábbinál több, egyebek mellett magyar nyelvű televíziócsatorna is nézhető.
Szállodánk egyedi szolgáltatása a televíziókészülékeken nézhető webkamera-csatorna, amely nyáron a népszerű túracélpontokat, télen pedig a sípályákat mutatja.
Fürdőszobáink is kényelmesebbek és praktikusabbak lettek: nagyobb rakodótér, új zuhanykabin és esőztető zuhany várja vendégeinket. Várjuk szeretettel megújult szállodánkban!
Ha nyáron egy csodálatos alpesi kirándulásra, nyaralásra szánná rá magát, nálunk a programok is bőségesek és a kényelem is adott!