Szobafoglalás - legjobb árak

5.9 °C Webcam
Heiligenblut, Winkl 46 Útvonaltervezés
Telefon | Fax +43-4824-4111 | +43-4824-4111-88

Heiligenblut, Hunguest Hotel Heiligenblut

Üdvözöljük a HUNGUEST Hotel Heiligenblutban, üdvözöljük barátok között!

Szállodánk a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 m feletti hegycsúcsokkal körülölelve- joggal tartják az Alpok egyik legszebb helyének. Heiligenblut - az Alpok egyik legszebb települése. Egyik oldalról a történelmileg meghatározó templom, másik oldalról pedig Ausztria legmagasabb hegye, a Grossglockner őrzi a települést. A Kärnten Q minőségdíjjal kitűntetett HUNGUEST Hotel Heiligenblut egy igazán barátságos, kellemes, sportos hotel Heiligenblut település előnyös részén.

Tapasztalja meg kiváló éttermünk kulináris sokszínűségét, amely leginkább egy piac forgatagához hasonlít. Reggel 10.00 óráig válogathat a bő kínálatból, esténként pedig a látványkonyhában a szeme előtt elkészített ételekből fogyaszthat.

Mindegy, hogy kikapcsolódásként a hegyekben túrázik, egyszerűen csak teniszezik vagy a vadvizeket hódítja meg, a Hunguest Hotel Heiligenblut mindezen lehetőségeket, s még ennél is többet nyújt Önnek a kellemes, pihentető üdülés érdekében!

Kellemes üdülést kívánunk!


A Hohe Tauern Nemzeti Park Régió 13 idilli települést foglal magába, melyek mint igazgyöngyök sorakoznak a Möll és a Malta folyók kétoldalán.
A Hohe Tauern Nemzeti Park a Föld egyik leggyönyörűbb hegyvidéki tájegysége. Itt minden természeti érdekességet megtalálhat: Ausztria legmagasabb hegyét, a Großglockner-t, a maga 3798 méterével. A Pasterze-t, amely a Keleti Alpok leghosszabb gleccsere, vagy a gyönyörű vízeséseket óriási sziklafalakkal, mint a Fallbach-i a Malta folyónál, vagy a Jungfernsprung Heiligenblut-ban.

Ezenkívül a régió varázsa az a különleges kultúrterület, melyben az ember már évszázadok óta egységben él a természettel. Ennek a különleges szimbiózisnak az eredményei az érintetlen alpesi legelök, a különféle emlékhelyek, mint a híres Apriach-i Malom, vagy a kristálytiszta patakok, melyekből gondolkodás nélkül ihatunk.

A természet több, mint egyszerű díszlet, ez az Ön sport-, és élményközpontja. A lehetőségek a Hohe Tauern Nemzeti Parkban korlátlanok, és sokszínűek. Itt, a kőszáli kecskék, folyami pisztrángok között, tökéletes lehet a kikapcsolódás, csak hagyja maga mögött a mindennapokat, és töltsön el nálunk néhány feledhetetlen napot.

A Karintia Kártya utat nyit a feledhetetlen élmények felé, ezt most kedvezményes áron adjuk Önöknek szállása mellé. 1-2 éjszaka esetén 44 EUR/fő egyszeri felárral, 3-5 éjszaka esetén 20 EUR/fő egyszeri felárral, 6 vagy több éjszaka esetén térítésmentesen, gyermekeknek 50% kedvezmény, 16 éves korig.

A kártya előnyei többek között:

A HUNGUEST Hotel Heiligenblut otthona Ausztria első nemzeti parkja, a Hohe Tauern Nemzeti Park. A több mint 1800 km2 kiterjedésű nemzeti park Karintia, Salzburg és Tirol tartományban helyezkedik el. Háromezres hegyek, különleges állat- és növényvilág, rangerprogramok, gleccserek és számtalan további természeti látványosság várja az érdeklődőket.A másfélórás családi sétáktól az egésznapos kirándulásokon keresztül a profiknak kitalált magashegyi túrákig itt minden megtalálható, amire egy természetkedvelő vágyik. Egy kis ízelítőt találhat, ha ide kattint!


Járt már Heiligenblutban? Ha nem, akkor íme két kis ízelítő, ha pedig már igen, akkor csak engedje felidézni az élményeket!

Szeretne értesülni legújabb akcióinkról, legfrissebb híreinkről? Kérje hírlevelünket! Megígérjük, nem fogjuk zaklatni. Hírlevelünket általában havonta egyszer küldjük ki, és csak olyan információt írunk bele, amely az Ön érdeklődésére számot tarthat. Próbálja ki, iratkozzon fel hírlevelünkre ide kattintva!