Nyitnak a Hunguest szállodák!

2021. április 29.

A november közepe óta tartó kényszerű üzemszünetet követően 2021 május 7-én kinyitott a nem tartós felújítás alatt álló belföldi Hunguest szállodák többsége.

A kormány döntése és rendelete szerint a beadott 4 millió oltást követően nyithatnak a szállodák, és fogadhatják védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeiket. Így Önt is arra kérjük, hogy egyelőre csak akkor foglalja le kikapcsolódását, ha már a család minden 18 évnél idősebb tagja rendelkezik védettségi igazolvánnyal, illetve kikapcsolódásukra mindenképp hozzák azokat magukkal, hiszen a jogszabálynak megfelelően a szállodai recepción dolgozó kollégáink feladata érkezéskor a védettségi igazolványok meglétét ellenőrizni. A gyermekeknél – ha nem nyilvánvaló, hogy kiskorú még – az életkort igazoló okmányt fogjuk kérni.

Ha mindez megvan, Ön újra élvezheti szabadságát, a járvány előtti világ egy darabja ismét föltárul Ön előtt. Mi igyekszünk a lehető legtöbbet megtenni az Ön kényelméért, de biztonságáért is. Védettségi igazolvánnyal immár nem kötelező a maszk használata szállodáinkban, személyzetünk azonban továbbra is viselni fogja, illetve továbbra is kiemelten ügyelünk a higiéniára a közös terekben, amint arról COVID-19 kézikönyvünk is rendelkezik. Az üzleti utazókat a korábbi szabályok szerint fogadják szállodáink.


All inclusive

Három szállodánk az ősszel már sikeresnek bizonyult all inclusive csomaggal foglalható június közepéig. Szuper áron bőséges ellátás korlátlan fogyasztással - ezt már igazán megérdemelték vendégeink. Ha gondtalan kikapcsolódásra vágyik, egy percig se habozzon, a bükfürdői Hunguest Hotel Répce Gold, a gyulai Hunguest Hotel Erkel és a nyíregyházi Hunguest Hotel Sóstó feltöltött raktárkészletekkel várja, hogy eldördüljön a startpisztoly május 7-én (Répce Gold és Sóstó), és 14-én (Erkel).
All inclusive ajánlatok - további részletek, foglalás itt


Pünkösd

Ha a hirtelen jött nyitás miatt nem tud extra szabit kiharcolni a közeljövőben, akkor a pünkösdi hosszú hétvégét ajánljuk, május 24. ugyanis pünkösdhétfő, így végre egy pihentető hosszú hétvégét tud eltölteni nálunk.
Ajánlataink itt foglalhatók


Nyár

Ha nyaralását tervezi, ne halogassa, most még bőven talál szabad szobákat, ám ez gyorsan változhat. Válasszon időpontot, ellenőrizze szállodáink kínálatát, és foglaljon, mi mindenben azon leszünk, hogy a nyara végre tényleg önfeledt legyen. 
Nyaralás 2021 - ajánlataink itt foglalhatók


SZÉP kártyák

Fizessen SZÉP kártyával! Akár már a foglaláskor, online ki tudja fizetni kikapcsolódását SZÉP kártyája bármelyik zsebéből. Az előre fizetéshez igen gyakran kedvezmény is társul, érdemes ezt is szem előtt tartani. Egyelőre OTP és MKB kártyák használhatók itt honlapunkon, a helyszínen mindhárom szolgáltatóéval tud fizetni.


Egészségügyi dolgozók kedvezménye

A Hunguest Zrt. 25% kedvezményt nyújt a foglalás összegéből öt magyarországi szállodájában, így kívánunk köszönetet mondani koronavírus-ellátásban résztvevőknek megfeszített munkájukért. A kedvezmény kiterjed az egészségügyi intézmények következő alkalmazottjaira:

 • egészségügyi szakdolgozókra,
 • közegészségügyben dolgozó orvosokra,
 • ellátásban résztvevő orvostanhallgatókra,
 • háziorvosokra és asszisztenseikre,
 • az Országos Mentőszolgálat munkatársaira
 • egyéb kórházi munkavállalókra

Az akcióban részt vevő szállodák:

 • Hunguest Hotel Erkel, Gyula
 • Hunguest Hotel Freya, Zalakaros
 • Hunguest Hotel Pelion, Tapolca
 • Hunguest Hotel Répce Gold, Bükfürdő
 • Hunguest Hotel Sóstó, Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő

További tudnivalók a kedvezményes foglalásról itt