Tök jó programok!

Az őszi szünet a két ünneppel ebben az évben is hosszúra nyúlt: október 22-től november 1-jéig tervezhetünk egy jó kis őszi családi vakációval.

A szünetben és a november 1-jei hétvégén a Hunguest Hotels szállodák is kedveskednek "tökös" vagy más programmal, ezeket foglaltuk itt össze.

SZÁLLODÁINK AJÁNLATAIT AZ ŐSZI SZÜNETRE ITT TALÁLJA


BÜKFÜRDŐ

A Hunguest Hotel Répce és Répce Gold szállodai programjai közösek és mindkét hotel vendégei számolhatnak a Büki Gyógyfürdő programjaival is. Október 24-én délután lesz tökfaragás a szállodák kertjében, 31-én pedig a fürdőben lesz Halloween, ami mindig jó buli. A programokért ide kattintson, a bükfürdői őszi szüneti akciókért pedig ide!

EGER

A Hunguest Hotel Flórában az egész szünetben lesznek gyermekanimációs programok, de igazi Halloween party is lesz 29-én a városban. Nem halloween, de ki kell emelnünk: októer 24-25-én Gárdonyi napok is lesznek Egerben.


GYULA

A Hunguest Hotel Erkel városában egy kevéssé szokványos programmal készülnek: futóverseny lesz a sötétben. Igazi ínyencfalat a mozgást kedvelőknek, hiszen az útvonal a várat is érinti. További részletek a Gyulai Halloween futásról itt.
A szállodában Szabó Eszter, a Megasztár énekesnõje október 26-november 1 között játszóházzal várja a legkisebbeket! Itt találja az Erkel őszi szüneti ajánlatait.


HAJDÚSZOBOSZLÓ

A Hunguest Hotel Aqua-Sol közvetlen átjárást biztosít az Aqua-Palace élményfürdőbe.
Október 25. után mesedélutánok, 30-án rajzverseny, 31-én kézműves játszóház, délután arcfestés és zenés halloween party várja a gyerkeket.
Akciós ajánlatuk itt foglalható.


LILLAFÜRED

A Hunguest Hotel Palota október 27-29-ig szállóvendégeinknek kedvezményes áron biztosít belépőt a Lillafüredi Sport- és Kalandparkba, hogy izgalmasabbá tegye az őszi szünetet. Lesznek még egyéb nyalánkságok: október 30-án éjfélig tartó fürdőzés, október 31-én függőkerti fáklyás séta, majd este zenés Halloween party a Vídia Együttes közreműködésével.
A hétvégén az erdei kisvonatozáshoz jegyeket a recepción kérhetnek, személyenként 1 jegyet tudunk biztosítani. A gyermekeket remek játszóház várja.


SZEGED

A Hunguet Hotel Forrás egyik legnagyobb vonzereje a vele közvetlen összeköttetésben álló Napfényfürdő Aquapolis. Itt, a fürdőben már-már hagyomány a Halloween party, amire október 30-án várják a vendégeket. A szállodában az őszi szünetben végig lesznek kézműves foglalkozások, jó sok tökös dologgal! Bővebben a halloween programokról itt...


TAPOLCA

A Hunguest Hotel Pelion nem csak szünetben kínál minden nap fitnesz- és gyermekprogramokat. Október 30-án és 31-én egész nap programok sokasága várja vendégeiket.
A Pelionban töklámpást is készíthetnek a gyermekek, "szellemes" kalandjáték, rémséges arcfestés is vár rájuk, de lesz még ott jelmezes halloween vacsora is!
Bővebben a halloween napi programokról itt olvashat.


ZALAKAROS

A Hunguest Hotel Freya is a szállodával közvetlen összeköttetésben álló fürdő programjait ajánlja. A Gránit Fürdő az egész szünet idejére készül programokkal, például tökfaragás, töklámpás készítés, "szellemírtók party", azaz álarcos minidiszkó is várja a lurkókat. Bővebben a programokról itt olvashat.

Tökfaragás - Halloween