2014-es újdonságok

A teljesség igénye nélkül fényképekkel illusztrálva felvonultatunk pár újdonságot, mely a Hunguest házakban vagy közvetlen környezetükben található.

Galyatetőn a Hunguest Grandhotel Galyában több szerethető változással is találkozhattunk már, a megújult lobbyban a begyújtott kandalló még hangulatosabbá teszi a szállodát ...

és kint a külső medencék a hidegben és hóban is extrém éményt nyújtanak...

Gyulán megnyílt az AquaPalota, mely közvetlen összeköttetésben áll szállodánkkal, a Hunguest Hotel Erkellel, így rossz idő esetén is pompás éményekre számíthatunk.

Hajdúszoboszlón több változás is történt. A Hunguest Hotel Aqua-Sol wellnesz részlege megújult, és a hajdúszoboszlói Gyógy és Stranfürdő területén is több megújult résszel találkozhatunk... mind a Hungarospa Aquapark, mind pedig a gyógyvízes részt tekintve.Hévízen a Hunguest Hotel Helios kertjében egy orosz szaunaház, úgynevezett 'banja' létesült, hogy tovább színesítse a wellnesz lehetőségek listáját.


Tapolca egy része és benne a Pelion kertje és gyógybarlangja elnyerte a megtisztelő gyógyhely minősítést.

A legtöbb szállodánknál webkamera is található már, az alábbi fotó forrása is egy webkamera, mely ausztriai szállodánknál a Hunguest Hotel Heiligenblutnál található.