Szobafoglalás - legjobb árak

Galyatető, Kodály Zoltán sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-37-576-576, +36-37-576-503

Galyatető, Hunguest Grandhotel Galya - Csendes wellness és egyéb újdonságok

Nemrégiben 75. évfordulóját ünnepelte a Hunguest Grandhotel Galya. A szép évforduló alkalmából összefoglaljuk megújult szállodánk újdonságait.

Amint arról már korábban is hírt adtunk, a tavalyi évben is történtek átalakítások a szállodában, év végére készült el ugyanis a hatalmas lobby bár, működő kandallóval, nagyobb térrel, új bútorokkal és berendezéssel.
Képes beszámolónkat a lobby bárról itt olvashatták
A lobbi bár kibővítése miatt a Kodály-emlékszoba új helyre került.
Az újdonságok között említhetjük még a kártyaszobát és egy külön biliárdtermet is.
Az éttermi fronton is történtek változások, egy látványkonyhát alakítottunk ki, ami most változatosabbá teszi a kínálatot, a későbbiekben pedig fontos szerepet kap a terveink között szereplő, az egészséges életmóddal kapcsolatos programjaink szervezésében.
A szálloda éttermi részéhez kapcsolódóan egy 80-100 fős, kettéosztható konferenciaterem is kialakításra került.
Év végére elkészült már a kibővített kerti bioszauna is, mely most már tizennégy fő is használhat egyszerre. Emellett még a kerti szauna közelében létrehoztunk két medencét és egy zuhanyzót: a kisebb medence egy merülődézsa, a nagyobb pedig egy 35-36 C  fokos élményfürdő nyakzuhannyal és pezsgőbefúvókkal.
Aki az elmúlt időszakban már járt nálunk, élvezhette is akár a medencéből elé táruló lélegzetelállító panorámát, sőt, akár még hóesésben is csodálhatta a forró vízből az elé táruló látványt, a téli Mátrát.
A wellness szerelmesei nem csak a házon ‘kívül’, de belül is találnak kedvükre való változásokat:
a wellneszrészlegben is jelentős átalakítások történtek:
a fitneszterem új helyre került, s annak helyén egy csendes wellneszt találhatunk most, ami kimondottan arra szolgál, hogy el lehessen bújni egy kicsit a gyermekek nyüzsgése elől. Erre a részre 14 éven aluliak nem jöhetnek be, kevésbé szűrödik be a zaj, s így lehetőség nyílik a teljes kikapcsolódásra. Ugyanezen a részlegen újdonságot jelentenek az élményzuhanyok az úszómedence mellett.
Az újdonságok felsorolását most már befejezzük, és minden régi vagy új vendégünket csak bíztatni tudunk, hogy látogassa meg a szállodát és győződjön meg személyesen a cikkben leírtakról és vessen egy pillantást a Kékestetőre a medencéből!