Szobafoglalás - legjobb árak

Galyatető, Kodály Zoltán sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-37-576-576, +36-37-576-503

Galyatető, Hunguest Grandhotel Galya - Tornák, edzések

Galyatetői tartózkodásuk során iktassák be napi programjukba valamelyik meghirdetett tornánkat, még ha nem is rendszeres "tornafogyasztók". A célunk a jó közérzet és a felfrissülés a jó levegőn... és hátha kedvet kapnak hozzá.

Kardiós edzés

Elsősorban a szív és érrendszer edzésre szolgál. Célja hogy szervezetünk motorját, olyan kondicionális szintre hozzuk fel, melyen hatékonyan tudunk dolgozni, megfelelni a hétköznapi élet által megkövetelt elvárásoknak és a felgyülemlett stresszt levezessük.

Konditermi edzés

Elsősorban a vendégek által kívánt izmok fejlesztésében nyújt segítséget a szálloda szakképzett trénere. Személyre szóló tanácsaival segít formába tartani és fejleszteni testük minden porcikáját.

Aquatorna / Vizitorna

Erősítő jellegű vizigimnasztika, segédeszközökkel végzett mozgás, mely kitűnő hatással van a gerinc és ízületi problémákra. Tartásjavító jellege miatt időseknek, középkorúaknak és fiataloknak egyaránt ajánlott.

Wellness gimnasztika

Nyújtó hatású és tartásjavító gimnasztika amely hozzásegít az egészség megőrzéséhez és segít a
mindennapi életben előforduló akadályok leküzdésében. Jó idő esetén ezen programunk a
szabadban kerül megrendezésre, amely a természetes környezet és a táj szépsége miatt felejthetetlen élményben részesíti kedves vendégeinket.

Energetizáló Torna

Állóképességet növelő gimnasztika, dinamikus edzésforma, mely a statikus erősítés, nyújtás, relaxáció részprogramokat használja fel a test felfrissítésére.. A módszer ajánlott mindenkinek, aki egy tréningtől az egész testet átmozgató, a mélyizmokat is megdolgoztató gyakorlatokat vár, életkortól és edzettségi állapottól függetlenül.