Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Gyula, Várkert u.1. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-66-561-190, +36-66-463-555 | +36-66-463-215

Gyula, Hunguest Hotel Erkel - Foglalási és fizetési feltételek

Széchenyi Pihenőkártyát (SZÉP) elfogadunk.
OTP SZÉP kártyával történő előre fizetés esetén
az online felületen kérjük, hogy szolgáltatóként az
Hunguest Hotel Erkelt
szíveskedjenek kiválasztani!
Köszönjük!

Idegenforgalmi adó

Szoba- és csomagáraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 18 év felett fizetendő, díja: 450 Ft/fő/éj.*

*A hatályos kormányrendelet értelmében 2020. december 31. napjáig az idegenforgalmi adó megfizetése alól mentesülnek vendégeink.


Érkezés, távozás

A szállodai szobák érkezés napján 14:00 órától elutazás napján 10:00 óráig állnak rendelkezésre.
Szállodánkban lehetőség van arra, hogy már 14 óra előtt elfoglalja szobáját, vagy ha úgy kívánja maradjon tovább, mint reggel 10 óra! Az akció korlátozottan vehető igénybe szobafoglaltság függvényében, így kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön szállodai bejelentkezése előtt telefonon!
Díja:
Korai érkezés 10.00-14.00 óráig: 5 000 Ft/szoba a Dürer szárnyban, 4 000 Ft/szoba a Munkácsy szárnyban
Késői távozás: 5 000 Ft/szoba a Dürer szárnyban, 4 000 Ft/szoba a Munkácsy szárnyban

A szobahosszabbítás díja fürdőbelépőt nem tartalmaz!


Parkolás

A szálloda zárt parkolójában 1 500 Ft/gépkocsi/éj és 2 800 Ft/autóbusz/éj. Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy szállodánk parkolója magántulajdon, így a mozgáskorlátozott igazolvány parkolási díj mentességet nem von maga után! Parkolóhelyek korlátozott számban, érkezési sorrendben állnak rendelkezésre. Azon gépjárművek részére, amelyeknek parkolónkban már nem tudunk helyet biztosítani, segédkezünk az elhelyezésben a környező utcákon, nyilvános parkolókban. Szíves megértésüket köszönjük!


Foglalás

Szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre, előzetes rendelés alapján, a szabad szobakapacitás függvényében vehetőek igénybe.


Fizetési feltételek

A foglalás feltétele a visszaigazolt ár 50%-ának vagy 100%-ának (kiemelt, ünnepi időszakok esetén) előlegként történő befizetése, ami banki átutalással,  valamint saját névre szóló SZÉP kártyáról történő utalással lehetséges.

SZÉP kártyával történő fizetés esetén kérjük az alábbi oldalon megtenni az utalást:

A befizetett előleg után fennmaradó rész a helyszínen készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával fizethető, valamint Hunguest Hotels Törzskártyával történő fizetés is lehetséges.

Vendégeink nevére szóló SZÉP kártyát (OTP, MKB, K&H) elfogadunk!

Egészségpénztári kártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni.


Lemondási feltételek

A lemondási határidő különböző ajánlataink esetében eltérő.

Gyermekkedvezmény

6 évet be nem töltött gyermekek esetében térítésmentesen biztosítjuk a szállást és az étkezést. 6 éven felüli gyermekeknek a pótágyárak előre kialakítottak. A gyermek főágyon történő elhelyezése esetén az árakat speciálisan, személyre szabottan kalkuláljuk, kérje értékesítőink segítségét. A kedvezményre való jogosultságot minden esetben kérjük igazolni!

A Várfürdőbe 6 éves korig díjtalan a belépés.


INGYENES INTERNET HASZNÁLAT - Információk


Várfürdő, gyógyászat, beutaló

Vendégeink számára Várfürdő belépőt biztosítunk, amely keretében érkezéskor a recepción egy-egy fekete vagy arany színű műanyag óra vehető át, melyet a recepció munkatársai aktiválnak az első felhasználás napján. Ezt követően a be- és kilépés a nyitva tartás idején korlátlan számban realizálható. Amennyiben az érkezés napján aktualizálják, úgy az elutazás napján már nem érvényes. Az érkezés utáni napon történő aktiválás mellett az elutazás napján érvényes. Kérjük, vigyázzanak rá, mert darabonként 4000 Ft kauciót számítunk, ami elvesztés esetén kártérítésként szolgál.

Vendégeink gyógykezelése a Várfürdő gyógyászatán történik, amely fedett folyosón keresztül, közvetlenül megközelíthető a szállodából. A Várfürdő gyógykezeléseinek igénybevételéhez kérjük, minden esetben keresse fel területileg illetékes reumatológus szakorvosát, aki receptre, illetve kezelőlapra felírja a kezeléseit. Kezelésekkel kapcsolatban további információért kérjük, tekintse meg a www.varfurdo.hu weboldalt.

Tájékoztatás a gyógyászati kezelések igénybe vételéhez:
- a gyógyfürdő kúrák legrövidebb ideje 6 nap (5/2004. XI.19. EüM sz. rendelet)
- orvosi rendelés a Várfürdőben hétvégi napokon nem elérhető
- azok a Vendégek, akik gyógykezelést vennének igénybe és házi orvosi beutalóval érkeznek, előre bejelentkezhetnek a fürdő orvosi rendelésre a + 36- 66/ 561-364 telefonszámon, hétfőtől péntekig 8-14 óráig,  telefonon  bővebb tájékoztatást is kaphatnak a kezelésekről, a gyógyfürdő alkalmazhatóságáról, ill. egyéni problémákra is igyekeznek választ adni..

 

A 01-es reumatológus orvos által felírt fürdőbelépő napi egyszeri belépésre jogosít!

Többszöri belépés kizárólag a szállodai belépőjeggyel lehetséges. A szálloda recepcióján megváltható gyógy- és strandbelépő korlátlan átjárást biztosít a szomszédos Várfürdőbe, a Dürer szárny vendégei részére az AquaPalotába is. Ennek díja szezon szerint a www.varfurdo.hu oldalon megtekinthető.

Kedvezményes (nyugdíjas és diák) fürdőbelépő megváltására a Várfürdő jegypénztárában van lehetőség.


Fürdőköntös és törölköző

A négycsillagos Dürer szárnyban foglaló vendégeink számára a Harmónia wellness díjtalanul vehető igénybe, amely mellé fürdőköntöst és wellness törölközőt biztosítunk, amely módja:  A recepción átadott lila színű kártya ellenében Ön egy darab fürdőköntös és wellness-törölköző használatára jogosult, amelyet a wellness recepción vehet át. Fürdőköntösét 14 éjszakás, vagy hosszabb itt tartózkodás esetén hét éjszaka után, ennél rövidebb időn belül alkalmanként díjfizetés ellenében cseréljük. A wellness-törölközőt naponta egyszer térítésmentesen cseréljük a wellness recepciónál. A szállodai számla rendezése előtt a wellness recepció pultnál leadott fürdőköntös és wellness törölköző ellenében visszakapja e kártyát, melyet kérünk a recepción fizetéskor leadni szíveskedjen. Amennyiben a kártyát nem tudja visszaadni, számláját 12 000 Ft összeggel, mint kártérítés megterheljük. A számla rendezése után a fürdőköntös és wellness-törölköző további használatát csak 12 000 Ft letéti díj ellenében tudjuk biztosítani. Részleges hiány esetén a fürdőköntös 8 500 Ft a wellness-törölköző 3 500 Ft értékben kerül terhelésre. A három csillagos Munkácsy szárnyban lakó vendégeink nem jogosultak automatikusan a wellness használatára, de kérésre számukra is biztosítjuk a fürdőköntöst és a wellness-törölközőt, amelyet a recepción átvett kék színű kártya ellenében a wellness recepción vehetik át. Ennek térítési díja árlistánk alapján kerül terhelésre. Fürdőköntösét 14 éjszakás, vagy hosszabb itt tartózkodás esetén hetente cseréljük. A szállodai számla rendezése előtt a wellness recepció pultnál leadott fürdőköntös és wellness törölköző ellenében visszakapja e kártyát, melyet kérünk a recepción fizetéskor leadni szíveskedjen. Amennyiben a kártyát nem tudja visszaadni, számláját 12 000 Ft összeggel, mint kártérítés megterheljük. A számla rendezése után a fürdőköntös és wellness-törölköző további használatát csak 12 000 Ft letéti díj ellenében tudjuk biztosítani. Részleges hiány esetén a fürdőköntös 8 500 Ft, a wellness-törölköző 3 500 Ft értékben kerül terhelésre.


Háziállat

Kistestű háziállatokat térítés ellenében a Munkácsy*** szárnyban fogadunk  - 5000 Ft/éj áron.