Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

5700 Gyula, Várkert u.1. Útvonaltervezés
Telefon +36-66-463-555, +36-66-561-190

Gyula, Hunguest Hotel Erkel - Foglalási és fizetési feltételek

Széchenyi Pihenőkártyát (SZÉP) elfogadunk.
OTP SZÉP kártyával történő előre fizetés esetén
az online felületen kérjük, hogy szolgáltatóként az
Hunguest Hotel Erkelt
szíveskedjenek kiválasztani!
Köszönjük!

Idegenforgalmi adó

Szoba- és csomagáraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 18 év felett fizetendő, díja: 550 Ft/fő/éj.*

*A hatályos kormányrendelet értelmében 2021.06.30-ig az idegenforgalmi adó megfizetése alól mentesülnek vendégeink. 2021.07.01-től az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.

A mindenkori vonatkozó adókban bekövetkező esetleges változások automatikus árváltoztatást vonhatnak maguk után.


Érkezés, távozás

A szállodai szobák érkezés napján 14:00 órától elutazás napján 10:00 óráig állnak rendelkezésre.

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a korai érkezés, illetve a kései elutazás csak korlátozottan vehető igénybe, rendelkezésre állás függvényében; kérjük, tájékozódjon a szálloda recepcióján, illetve ide kattintva a  lehetőségekről! 

A szobahosszabbítás díja fürdőbelépőt nem tartalmaz!


Parkolás

A szálloda zárt parkolójában 1 500 Ft/gépkocsi/éj és 7 000 Ft/autóbusz/éj. Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy szállodánk parkolója magántulajdon, így a mozgáskorlátozott igazolvány parkolási díj mentességet nem von maga után! Parkolóhelyek korlátozott számban, érkezési sorrendben állnak rendelkezésre. Azon gépjárművek részére, amelyeknek parkolónkban már nem tudunk helyet biztosítani, segédkezünk az elhelyezésben a környező utcákon, nyilvános parkolókban. Szíves megértésüket köszönjük!


Foglalás

Szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre, előzetes rendelés alapján, a szabad szobakapacitás függvényében vehetőek igénybe.


Fizetési feltételek

Különböző ajánlataink esetében eltérő fizetési feltételek alkalmazunk.

SZÉP kártyával történő fizetés esetén kérjük az alábbi oldalon megtenni az utalást:

A befizetett előleg után fennmaradó rész a helyszínen készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával fizethető, valamint Hunguest Hotels Törzskártyával történő fizetés is lehetséges.

Vendégeink nevére szóló SZÉP kártyát (OTP, MKB, K&H) elfogadunk!

Egészségpénztári kártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni.


Lemondási feltételek

A lemondási határidő különböző ajánlataink esetében eltérő.


Gyermekkedvezmény

4 évet be nem töltött gyermekek esetében térítésmentesen biztosítjuk a szállást és az étkezést. 6 éven felüli gyermekeknek a pótágyárak előre kialakítottak. A gyermek főágyon történő elhelyezése esetén az árakat speciálisan, személyre szabottan kalkuláljuk, kérje értékesítőink segítségét. A kedvezményre való jogosultságot minden esetben kérjük igazolni!

A Várfürdőbe 6 éves korig díjtalan a belépés.


Ingyenes internethasználat - Információk


Várfürdő, gyógyászat, beutaló

Vendégeink számára Várfürdő belépőt biztosítunk, amely érkezéskor a recepción vehető át, és a recepció munkatársai az első felhasználás napján aktiválják. Ezt követően a be- és kilépés a nyitva tartás idején korlátlan számban realizálható. Amennyiben az érkezés napján aktiválják, úgy az elutazás napján már nem érvényes. Az érkezés utáni napon történő aktiválás mellett az elutazás napján érvényes. Kérjük, vigyázzanak rá, mert darabonként 4000 Ft kauciót számítunk, ami elvesztés esetén kártérítésként szolgál.

Vendégeink gyógykezelése a Várfürdő gyógyászatán történik, amely fedett folyosón keresztül, közvetlenül megközelíthető a szállodából. A Várfürdő gyógykezeléseinek igénybevételéhez kérjük, minden esetben keresse fel területileg illetékes reumatológus szakorvosát, aki receptre, illetve kezelőlapra felírja a kezeléseit. Kezelésekkel kapcsolatban további információért kérjük, tekintse meg a www.varfurdo.hu weboldalt.

 

Tájékoztatás a gyógyászati kezelések igénybe vételéhez:
- a gyógyfürdő kúrák legrövidebb ideje 6 nap (5/2004. XI.19. EüM sz. rendelet)
- orvosi rendelés a Várfürdőben hétvégi napokon nem elérhető

 

- azok a Vendégek, akik gyógykezelést vennének igénybe és házi orvosi beutalóval érkeznek, előre bejelentkezhetnek a fürdő orvosi rendelésre a + 36- 66/ 561-364 telefonszámon, hétfőtől péntekig 8-14 óráig,  telefonon  bővebb tájékoztatást is kaphatnak a kezelésekről, a gyógyfürdő alkalmazhatóságáról, ill. egyéni problémákra is igyekeznek választ adni..

 

A 01-es reumatológus orvos által felírt fürdőbelépő napi egyszeri belépésre jogosít!

Többszöri belépés kizárólag a szállodai belépőjeggyel lehetséges. A szálloda recepcióján megváltható gyógy- és strandbelépő korlátlan átjárást biztosít a szomszédos Várfürdőbe, a Dürer szárny vendégei részére az AquaPalotába is. Ennek díja szezon szerint a www.varfurdo.hu oldalon megtekinthető.

Kedvezményes (nyugdíjas és diák) fürdőbelépő megváltására a Várfürdő jegypénztárában van lehetőség.


Fürdőköntös és törölköző

A négycsillagos Dürer szárnyban foglaló vendégeink számára a Harmónia wellness díjtalanul vehető igénybe, amely mellé a szobába fürdőköntöst és wellness törölközőt biztosítunk. Fürdőköntösét 14 éjszakás, vagy hosszabb itt tartózkodás esetén hét éjszaka után, ennél rövidebb időn belül alkalmanként díjfizetés ellenében cseréljük. A wellness-törölközőt naponta egyszer térítésmentesen cseréljük a wellness recepciónál.


Háziállat

Szállodánkban háziállatokat nem tudunk fogadni. Szíves megértésüket köszönjük!