Szobafoglalás - legjobb árak

Gyula, Várkert u.1. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-66-561-190, +36-66-463-555 | +36-66-463-215

Gyula, Hunguest Hotel Erkel - Foglalási és fizetési feltételek

Széchenyi Pihenőkártyát (SZÉP) elfogadunk.
OTP SZÉP kártyával történő előre fizetés esetén
az online felületen kérjük, hogy szolgáltatóként az
Hunguest Hotel Erkelt
szíveskedjenek kiválasztani!
Köszönjük!

Idegenforgalmi adó

Szoba- és csomagáraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 18 év felett fizetendő, díja: 450 Ft / fő / éj.


Érkezés, távozás

A szobát az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, az elutazás napján 10:00 óráig kérjük átadni. Igény esetén a szoba átadásának időpontja 18:00 óráig hosszabbítható, melyet a szabad szobakapacitás függvényében, lehetőség szerint tudunk biztosítani, díja:

A szobahosszabbítás díja fürdőbelépőt nem tartalmaz!


Parkolás

A szálloda zárt parkolójában 700 Ft / gépkocsi / éj és 2 800 Ft / autóbusz / éj. Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy szállodánk parkolója magántulajdon, így a mozgáskorlátozott igazolvány parkolási díj mentességet nem von maga után! Parkolóhelyek korlátozott számban, érkezési sorrendben állnak rendelkezésre. Azon gépjárművek részére, amelyeknek parkolónkban már nem tudunk helyet biztosítani, segédkezünk az elhelyezésben a környező utcákon, nyilvános parkolókban. Szíves megértésüket köszönjük!


Foglalás

Szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre, előzetes rendelés alapján, a szabad szobakapacitás függvényében vehetőek igénybe.


Fizetési feltételek

A foglalás feltétele a visszaigazolt ár akár 50%-ának előlegként történő befizetése, ami banki átutalással, hitelkártya pre-authorizációval, valamint saját névre szóló SZÉP kártyáról történő utalással lehetséges. A hitelkártya pre-authorizációhoz szükséges adatok: név, típus, szám, lejárat, CVC kód.

SZÉP kártyával történő fizetés esetén kérjük az alábbi oldalon megtenni az utalást:

 

A befizetett előleg után fennmaradó rész a helyszínen készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával fizethető, valamint Hunguest Hotels Törzskártyával történő fizetés is lehetséges.

Vendégeink nevére szóló SZÉP kártyát (OTP, MKB, K&H) elfogadunk!

Egészségpénztári kártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni.


Lemondási feltételek

Amennyiben a megrendelt szállást nem áll módjukban igénybe venni, kérjük, hogy érkezésük előtt 72 órával szíveskedjenek felénk telefonon és/vagy e-mailben jelezni. Amennyiben a lemondás még határidőn belül történik, az előleg visszautalásának költségei az esetben is a megrendelőt terhelik. 72 órán belüli lemondás esetén 1 éjszakának megfelelő kötbért számítunk fel. Lemondás nélküli meg nem érkezés esetén a megrendelt szolgáltatások 100%-a kötbérként tekintendő.
A lemondási határidő kiemelt csomagok esetében eltérhet.


Gyermekkedvezmény

6 évet be nem töltött gyermekek esetében térítésmentesen biztosítjuk a szállást és az étkezést. 6 éven felüli gyermekeknek a pótágyárak előre kialakítottak. A gyermek főágyon történő elhelyezése esetén az árakat speciálisan, személyre szabottan kalkuláljuk, kérje értékesítőink segítségét. A kedvezményre való jogosultságot minden esetben kérjük igazolni!

A Várfürdőbe 6 éves korig díjtalan a belépés.


INGYENES INTERNET HASZNÁLAT - Információk


Várfürdő, gyógyászat, beutaló

Vendégeink számára Várfürdő belépőt biztosítunk, amely keretében érkezéskor a recepción egy-egy fekete vagy arany színű műanyag óra vehető át, melyet a recepció munkatársai aktiválnak az első felhasználás napján. Ezt követően a be- és kilépés a nyitva tartás idején korlátlan számban realizálható. Amennyiben az érkezés napján aktualizálják, úgy az elutazás napján már nem érvényes. Az érkezés utáni napon történő aktiválás mellett az elutazás napján érvényes. Kérjük, vigyázzanak rá, mert darabonként 4000 Ft kauciót számítunk, ami elvesztés esetén kártérítésként szolgál.

Vendégeink gyógykezelése a Várfürdő gyógyászatán történik, amely fedett folyosón keresztül, közvetlenül megközelíthető a szállodából. A Várfürdő gyógykezeléseinek igénybevételéhez kérjük, minden esetben keresse fel területileg illetékes reumatológus szakorvosát, aki receptre, illetve kezelőlapra felírja a kezeléseit. Kezelésekkel kapcsolatban további információért kérjük, tekintse meg a www.varfurdo.hu weboldalt.

Tájékoztatás a gyógyászati kezelések igénybe vételéhez:
- a gyógyfürdő kúrák legrövidebb ideje 6 nap (5/2004. XI.19. EüM sz. rendelet)
- orvosi rendelés a Várfürdőben hétvégi napokon nem elérhető
- azok a Vendégek, akik gyógykezelést vennének igénybe és házi orvosi beutalóval érkeznek, előre bejelentkezhetnek a fürdő orvosi rendelésre a + 36- 66/ 561-364 telefonszámon, hétfőtől péntekig 8-14 óráig,  telefonon  bővebb tájékoztatást is kaphatnak a kezelésekről, a gyógyfürdő alkalmazhatóságáról, ill. egyéni problémákra is igyekeznek választ adni..

 

A 01-es reumatológus orvos által felírt fürdőbelépő napi egyszeri belépésre jogosít!

Többszöri belépés kizárólag a szállodai belépőjeggyel lehetséges. A szálloda recepcióján megváltható gyógy- és strandbelépő korlátlan átjárást biztosít a szomszédos Várfürdőbe, a Dürer szárny vendégei részére az AquaPalotába is. Ennek díja szezon szerint a www.varfurdo.hu oldalon megtekinthető.

Kedvezményes (nyugdíjas és diák) fürdőbelépő megváltására a Várfürdő jegypénztárában van lehetőség.


Fürdőköntös és törölköző

A négycsillagos Dürer szárnyban foglaló vendégeink számára a Harmónia wellness díjtalanul vehető igénybe, amely mellé fürdőköntöst és wellness törölközőt biztosítunk, amely módja: a recepción átadott zöld színű kártya ellenében Ön egy db. fürdőköntös és wellness-törölköző használatára jogosult, amelyet a wellness recepción vehet át. Fürdőköntösét 14 éjszakás, vagy hosszabb itt tartózkodás esetén hét éjszaka után, ennél rövidebb időn belül alkalmanként díjfizetés ellenében cseréljük. A wellness-törölközőt naponta egyszer térítésmentesen cseréljük a wellness recepciónál. A szállodai számla rendezése előtt a wellness recepció pultnál leadott fürdőköntös és wellness törölköző ellenében visszakapja e kártyát, melyet kérünk a recepción fizetéskor leadni szíveskedjen. Amennyiben a kártyát nem tudja visszaadni, számláját 10.000.- Ft összeggel, mint kártérítés megterheljük. A számla rendezése után a fürdőköntös és wellness-törölköző további használatát csak 10.000.-Ft letéti díj ellenében tudjuk biztosítani. Részleges hiány esetén a fürdőköntös 7.000.- Ft, a wellness-törölköző 3.000.- Ft értékben kerül terhelésre. A három csillagos Munkácsy szárnyban lakó vendégeink nem jogosultak automatikusan a wellness használatára, de kérésre számukra is biztosítjuk a fürdőköntöst, amelyet a recepción átvett sárga színű kártya ellenében a wellness recepción vehetik át. Ennek térítési díja árlistánk alapján kerül terhelésre. Fürdőköntösét 14 éjszakás, vagy hosszabb itt tartózkodás esetén hetente cseréljük. A szállodai számla rendezése előtt a wellness recepción leadott fürdőköntös ellenében visszakapja e kártyát, melyet kérünk a recepción fizetéskor leadni szíveskedjen. Amennyiben a kártyát nem tudja visszaadni, számláját 7.000.- Ft összeggel, mint kártérítés, megterheljük. A számla rendezése után a fürdőköntös további használatát csak 7.000.- Ft letéti díj ellenében tudjuk biztosítani.
Gyermek méretű köntössel nem rendelkezünk!


Háziállat

Kistestű háziállatokat térítés ellenében a Munkácsy*** szárnyban fogadunk  - 5000 Ft/éj áron.