Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Wellness


Harmónia Wellness

A szálloda Harmónia Wellness Központja gondoskodik szállóvendégeink felfrissüléséről, kikapcsolódásáról és pihenéséről. Wellness és fitness szolgáltatásaink között megtalálható finn és infra szaunák, szolárium, élményzuhany, aromafürdő, és kondicionáló terem. A tökéletesebb testi és lelki harmónia kialakulásában masszázs csodák segítenek.

Beltéri élménymedence

Felülete: 27 m2
Hőmérséklet: 36 oC

  • Élmény rendszer: 4 masszázs szivattyú, két légfúvó kompresszor, ami a falakba és padokba épített befúvókon keresztül nagy erejű masszázs vízsugarat bocsát ki.
  • Víz alatti világítás: a lámpák ki-be kapcsolásával 16 beépített fényprogramot tudunk léptetni a kívánt állásba.

Infrakabin

Az infrakabin a test és lélek ápolásának természetes módszere. Fájdalomcsillapító hatású izmok és enyhe szöveti sérülések esetében. Hatásai közé tartozik a narancsbőr elleni hatékony védekezés (a salak - és méreganyagok távoznak a szervezetből), kiváló a stressz és a fáradékonyság leküzdésére, javítja a vérkeringést, erősíti az immunrendszert, stabilizálja a vérnyomást, enyhíti a menopauzás panaszokat, csökkenti az ízületi - és izommerevséget, karbantartja bőrünket, passzív bemelegítést biztosít testünknek testedzés előtt stb.

Szauna

A szaunázás a test és a lélek ápolásának természetes módszere. Lazítja izomzatunkat és javítja közérzetünket. A szaunázás folyamata alatt kiválnak a bőrünkben felgyülemlett szennyeződések. A szauna jelentőségei közé sorolható még az is, hogy serkenti bőrünk hámsejtjeinek újraképződését, fokozza testünk edzettségét és a fertőzéssel szembeni ellenálló képességét, főleg a megfázásos megbetegedésekkel és légúti fertőzésekkel szemben. Edzésben tartja szívünket és stabilizálja vérnyomásunkat, fokozza a hormonképződést és serkentően hat vegetatív idegrendszerünkre.

Felöntéskor, az első felöntőkanálnyi vízadagba kevert speciális illatanyag a vízgőzzel együtt a levegőbe kerül. Belégzése kellemes közérzetet biztosít, és összetételétől függően, némelyiknek légúttisztító hatása van. Eukaliptusz, menta, fenyő, törpefenyő stb.