Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Aquapalota

Csúszdák, medencék, sodrófolyosó, vízibár és sok élmény!
A Gyulai Várfürdő családi élményfürdője, az Aquapalota egész évben várja a kikapcsolódni vágyó fiatalokat és családokat.


Aquapalota: több mint 6000 négyzetméteres élménykomplexum, közel 900 négyzetméternyi vízfelület!

Az élménykomplexum számtalan élménnyel várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

  • Az Aquapalota 3 csúszdával büszkélkedhet, melyek közül a legnagyobb élményt kétségkívül a két óriáscsúszda biztosítja.
  • A Fényalagút csúszdán test csúszásra van lehetőség, ahol - mivel a leggyorsabb csúszás idejét egy kijelző mutatja - vendégeink versenyezhetnek is egymással és önmagukkal!
  • A Fel(l)ejtő fánkos csúszdán -, amely, mint ahogy a neve is mutatja, felfelé is csúszik, - úszógumival lehet végigszáguldani.
  • A családosok számára is kedveztek, hiszen a 4 személyes csúszdán a család egyszerre tud csobbanni a vízbe.

Több medence is lehetőséget nyújt a relaxációra:

  • rekreációs úszómedence,
  • élménymedence különféle élményelemekkel: 12 fekvő masszázspad, vízfüggöny, 2 masszázsfülke, 6 nyakzuhany, buzgárok, gejzírek,
  • pezsgőmedence az emeleten 4 masszázspaddal és 8 buzgárral és
  • egy ugrómedence a merészebb vendégek számára. Az élménymedence különleges eleme a vulkán is, melynek belsejében egy sodrófolyosó került kialakításra, melynek fényei rendkívül hangulatosak.

Természetesen a legkisebb vendégekről sem feledkeztek meg, számukra megfelelő pancsolási és szórakozási lehetőséget nyújt a baba -és gyermekmedence és kalózhajó vízicsúszda 2 vízköpő kisállattal és 2 víziágyúval.

Ha kellemes környezetben szeretné elfogyasztani italát, ehhez megfelelő helyszínt nyújt az Aquapalota vízibárja, ahol különféle alkoholos és alkoholmentes koktélokat kóstolhatnak a vendégek.

Lazításhoz tökéletes megoldás az Aquapalota szaunavilága, ahol a vendégek finn szaunát, infra szaunát, aroma szaunát és gőzkabint próbálhatnak ki, majd csobbanhatnak a kültéri merülő medencében, vagy lehűthetik magukat az élményzuhannyal.
A fenti vízes szolgáltatásokon kívül egyéb „szárazföldi” kikapcsolódási lehetőség is biztosított: baba-mama szoba, bébi-és kamaszjátszótér kipróbálására van lehetőség.