Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Herceg Novi, Sveta bubala bb. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +382-31-355-000 | +382-31-355-023

Herceg Novi, Hunguest Hotel Sun Resort

Montenegró legnyugatibb pontján, a horvát határtól alig tíz kilométerre fekszik Herceg Novi, egy igazi mediterrán kisváros, amelyet természeti környezete tesz egyedivé.

Speciális szub-mediterrán éghajlattal rendelkezik; a napsütéses napok száma eléri az évi 200-at. Az évi átlaghőmérséklet 17°C (januárban 10°C, júliusban 26°C).


Északról 1600-1800 méter magas hegyek, délről pedig a Kotori-öböl partja szegélyezi a húszezer lakosú települést, amelynek belvárosában jellegzetes szűk utcácskákat, sikátorokat, hangulatos tereket és teraszos kávézókat találhatunk.

A városka tengerparti sétányán tavasztól őszig pezseg az élet. Éttermek és kávézók, a tengerparti korzón pezsgő éjszakai élet és hagyományos déli vendégszeretet várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat. Herceg Novi közvetlen közelében fekszik Igalo, a nemzetközi hírű klimatikus gyógyhely, autóval egy órán belül elérhető a világörökségi védelem alatt álló Kotor városa, vagy akár a hasonlóan hangulatos Budva és a turisták körében népszerűségnek örvendő Bar is. A horvát határ túloldalán alig 45 percnyi autóútra fekszik a szintén világörökségi védelem alatt álló Dubrovnik is. 

A Hunguest Hotel Sun Resort egy több mint kéthektáros szállodapark közvetlenül a tengerparti promenád mellett, 5 percnyi sétára Herceg Novi történelmi óvárosától.

Montenegró tengerparti strandjai kitűnő kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak az ide látogató turistáknak, akikösszesen 117 fürdőhely közül választhatnak. Az Adria vízminősége kitűnő, a víz nyáron jellemzően 26 Celsius fokos. Kék zászló minősítéssel jelenleg 19 montenegrói strand rendelkezik, amelyek közül 6 található Herceg Noviban - köztük 2009 óta a HUNGUEST Hotel Sun Resort saját strandja.

Alapadatok

Szobaszám: 229 egységben, 5 szállodaépület és 20 villa | Parkolás: saját parkolóház | Idegenforgalmi adó: 1,5 EUR/fő/éj | Dohányzás: engedélyezett a balkonos szobákban (Primorka+villa épületek) | Kisállat |
Különtermek: 30 - 130 főig, 2 terem. | Akadálymentesség: -