Keszthely, Mikus Gyula sétány 5. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-889-600, +36-83-889-633 | .

Keszthely, Hunguest Hotel Helikon - Esküvő

Sokan – persze inkább a gyengébbik nem képviselői – már kisgyermek koruk óta álmodoznak a nagy napról, életük egyik legszebb napjáról, az esküvőjükről és szeretnék, hogy ezen a napon minden tökéletes legyen. Mi segítünk az álmok megvalósításában. Meseszép környezet, virágba öltöztetett tópart, polgári esketés saját félszigetünkön, verőfényes napsütésben napsugarak csillogása a tó vizén, ahol az aláfestő zenét a természet hangja adja… - mindez teljes harmóniában a külvilággal, meghitt, családias légkörben; a Hotel Helikonban.

Ne feledje, életünk különleges pillanataihoz különleges helyszínre van szükség!

Több mint egy helyszín

Szállodánk nem csupán egy az esküvő helyszínek közül, sokkal több annál.
A Helikon olyan esküvőhelyszín Zala megyében, ahol minden adottság megvan egy esküvő teljes körű lebonyolításához. Hotelünk közvetlenül a Balaton partján fekszik, saját, a Balatonba nyúló félszigettel, ami ideális helyszín a szabadtéri polgári ceremóniához.

A boldogító igen

Az esküvői szertartás során az ifjú pár, az örömszülők és a tanúk a hófehérbe öltöztetett tóparton foglalnak helyet, a vendégsereg pedig szintén itt lehet tanúja a boldogító igennek. Ha azonban az időjárás esetleg kissé szomorkássá válik, akkor sem kell tartani semmitől, mivel a szálloda természetes megvilágítással rendelkező rendezvényterme szintén remek helyszín egy esküvő és az utána következő lakodalom megtartására.

„Lakodalom van a mi utcánkban”

Akár a 300 fő befogadására alkalmas rendezvénytermünkben, akár a 200 fős éttermünkben egy igazán elegáns és kulináris élvezetekben gazdag esküvői vacsora valósulhat meg, majd ezt követően jöhet a hajnalig tartó zenés, táncos mulatozás, az örök emlékként megmaradó lakodalom.

Elengedhetetlen „kellékek”: Lakodalmi menüsor, lakosztály és vízi bicikli