Szobafoglalás

Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-62-566-466 | +36-62-566-468

Szeged, Hunguest Hotel Forrás - Gasztronómia

A Hunguest Hotel Forrásban 400 fő befogadására alkalmas étterem, négypályás bowling center bárpulttal, valamint a hallban egy lobby bár áll vendégeink rendelkezésére.

Főétkezések

A svédasztalos reggelit 7-10 óra (hétvégén 7-11 óra) között fogyaszthatják el, a főétkezések pedig szállodánk éttermében büféasztalról, menürendszerben vagy étlapról  való választással történik.

Party-sátor

A szálloda Szegeden egyedülálló kertjében található a tavasztól őszig üzemelő party-sátor, amely 100 fő befogadására alkalmas. A kert teljes kapacitását kihasználva, 300 főig vállaljuk üzleti és családi rendezvények, lakodalmak, állófogadások és látványkonyhás grill-partyk magas színvonalú lebonyolítását.

Szállodánk konyhafőnöke, Bálint Ferenc 2006. évben a Luxemburgban megrendezett Szakács Világbajnokságon csapatversenyben aranyérmet szerzett. Bővebben...

A szállodából néhány perc alatt akár gyalog is elérhető Szeged belvárosa, ahol számos étterem, kulturális és szórakozóhely található. Szolgáltatásaink között szerepel az étkezés, élőzene, díszítések, ruhatár megszervezése is. Szervezett programokkal a szállodán kívül is állunk rendelkezésére, legyen az városlátogatás, színház, vagy szabadtéri színház előadásainak megtekintése.