Szobafoglalás

Tapolca, Köztársaság tér 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-87-513-120, +36-87-513-102

Tapolca, Hunguest Hotel Pelion - Thalion

Az algák csodálatos világa

Tavaszi akciós Thalion csomagok

A tengervíz sós íze és a tengerparti levegő aromája összetéveszthetetlen emlékeket idéz fel bennünk. Ahogy a lábunkkal először lépünk a hűs, hullámzó víz fodrai közé még nem is sejtjük, hogy a tenger milyen titkokat rejt. Mélyen a mozgalmas felszín alatt, lent a csendes vizek és nyugalom otthonában ősi energiák lengik körül apró zöld növények sokaságát. Ezek az oxigénben és hatóanyagokban gazdag kis élőlények adják a Thalion kozmetikumok fő alapanyagát. Több, mint száz év tapasztalata és szakértelme rejlik a széles termékpaletta minden ampullájában.

Innováció és minőségi alapanyagok a szépségápolásban

A Bretagne partjainál gyűjtött tiszta, friss, kiváló minőségű algák, legértékesebb alkotórészei kerülnek a Thalion kozmetikumokba. A legmodernebb fejlesztési eljárásoknak köszönhetően a Thalion termékek magas koncentrátumú formulát tartalmaznak. Minden csepp szérum a tenger éltető energiáinak kivonata egy-egy üvegcsébe rejtve. Ezek a csodálatos készítmények már a Hunguest Hotel Pelion wellness részlegében is kipróbálhatók. Fedezze fel a tengeri iszap és a remineralizáló fürdők és kezelések jótékony hatásait első kézből!

A Thalion kozmetikumok egyedisége

Az idő előrehaladtával a bőr veszít feszességéből, vékonyabbá és rugalmatlanabbá válik. Az algák erejét kihasználva, mélyebb rétegekbe juttatva a vitaminokat és nyomelemeket, a salaktalanító folyamatok elindulnak, a víz megkötése javul, ezáltal a kötőszövet rugalmasabbá válik, az érzékeny bőr tökéletesen megnyugszik. Mindezt az algákban található ásványi anyagoknak és a tengeri energiáknak köszönhetően.

Új - Thalion Beauty kezelések

Remineralizálás, relaxálás, alakformálás, hidratálás: Az óceánok minden előnye szépségrituálékban egyesítve. Élvezze a tengeri hatóanyagok jótékony hatását és hagyja magát elcsábítani:

Próbálja ki a Thalion parabén-mentes, anti allergén, csúcsminőségi kozmetikumait, kiegészítve a nálunk töltött pihentető napokat! Thalion termékek a tenger által inspirálva, az Ön igényeire szabva gazdag szépségrituálékba sűrítve. Minden cseppje kincs.


Thalion TAVASZ

Thalion utazás - WELL-BEING relaxálás felsőfokon

Stresszoldó, zen hatású, speciális wellness ajánlat. Kizárólag tengeri eredetű, 100%-ban tengeri algás kezelések, magas felszívódású Magnéziummal.

A Tengeri Magnézium bőrön keresztül felszívódva gyorsabban éri el a nyugtató hatást, segíti a méreganyagok eltávolítását. A tengeri magnézium koncentráció visszaadja a test egyensúlyát, harmóniáját. Az izmok lazításának igazi forrása, mely egy újabb hatás a nyugtató és wellness hatás mellé. A test relaxált és megszabadul a stressztől. A bőr visszanyeri rugalmasságát, puha tapintását.

Tavaszi akció: 10.900 Ft -tól

Thalion méregtelenítés oxigén rituáléval

NYUGALOM, ELLAZULÁS, RELAXÁLÁS

Tengeri Energia, Jótékony Tengeri iszap és a Minerál Terápiák igazi energizáló és vitalizáló kezelések. Élvezze a tengeri hatóanyagok jótékony hatását. A test természetes ásványi anyagokkal töltődik fel és szinte újjászületik.

Tavaszi akció: 23.900 Ft-tól

Thali sence ATLANTI-ÓCEÁN prémium rituálé, arckezeléssel

A kezelésben olyan összetevőket alkalmazunk, melyek feltöltik a szervezetet ásványi anyagokkal és revitalizálják azt.

Tavaszi akció: 19.900 Ft-tól