Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Vízipók-Csodapók vízi gyermekbirodalom a zalakarosi strandon

A víz alatti mesevilág jól ismert, kedves hőse, Vízipók Csodapók és barátai fogadják a Zalakarosi Fürdőbe érkező családokat a strandon létesített új gyermek élménymedencénél.

Számos vizes attrakció csalogat a Vízipók Csodapók vízi gyermekvilágban. A gyerekek kétszintes medencét vehetnek birtokukba: az alsó szinten napvitorlák árnyéka alatt pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Az emeleten hétféle csúszda kínál kalandot: anakonda és mini feketelyuk, szivárványcsúszda és családi csúszdák csalogatják a merész vállalkozót, a harcos kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát.

A Vízipók medencéjének közelében épült Sajtházban mini kalandpark, gyermekfoglalkoztató, számos, a legkisebbeket is szórakoztatni képes játék, segítőkész személyzet, animátorok és az erdők-mezők jól ismert, kedves hőse, Vuk várja a gyerekeket. Az apróságok toronyból szemlélhetik a szomszédos vízi világot, mászófalon, játszótéri játékokon köthetik le energiájukat. Az egészen kicsiket szüleik ki tudják szolgálni az itt épült konyhában, de rendelkezésre áll gyermektusoló, szoptatóhelyiség és pelenkázó is.

Zalakaros eddig is a családok egyik kedvenc üdülőhelye volt, a Gyerekvilág szolgáltatásai a gyermekeikkel üdülők kikapcsolódását teszik még tartalmasabbá, kényelmesebbé.