Szobafoglalás

Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 7-9. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-273-310 | +36-52-273-340

Belépés

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy vendégkönyvünkben megemlékezik kellemes élményeiről! Ha problémát tapasztalt, az info@hunguesthotels.hu e-mail címre várjuk levelét, hogy mihamarabb segíthessünk Önnek. A vendégkönyvi bejegyzések moderációt követően jelennek meg. A vendégkönyvbe való bejegyzéshez be kell lépnie - ha még nem regisztrált, tegye meg itt.

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Nagyszerű 9 napot töltöttünk a szállodában. Könnyen megközelíthető, zárt parkoló elérhető áron. A szobák kényelmesek, nagyon tiszták a takarító személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Azonnal cserélték az általunk kért dolgokat. Az étterem színvonala osztályon felüli. Ilyen barátságos kiszolgálásban nem sok helyen lehet része az embernek. Külön említést érdemel Hajzer Tamás úr, akinek profizmusa iskola példa kell legyen minden ezen a téren dolgozó kollégájának. Külön ki szeretném még emelni Soltész Danit, aki fiatal kora ellenére nagyon udvarias, tettre kész, és segítő kész volt egész idő alatt. Nagyszerű csapat szorgoskodik fáradhatatlanul azon, hogy a vendégek semmiben sem szenvedjenek hiányt! Az ételek változatossága vacsoránál kielégítő, mennyiségre nem lehet panaszkodni. A reggeli is nagyon bőséges volt, bár itt tapasztalható volt némi monotonitás, de ezt sem lehet negatívumként értékelni, soha nem maradtunk éhesek. Az viszont nagy csalódás volt, hogy reggelinél a gyümölcslevek csak nevükben voltak azok, konkrétan a narancslé csak színében hasonlított narancsra, nagyon ízetlen volt.
Összességében csak ajánlani tudom ezt a szállodát minden pihenni, kikapcsolódni vágyó párnak, családnak. Az az érzés, hogy egy fürdő köpenyben el lehet jutni pár perc séta után mind a gyógyfürdőbe, mind az AquaSol-ba, megfizethetetlen.
Remélem jövőre újra találkozunk!

Ferencz Zsolt

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Mi (a férjem és én), a 2017-es év szilveszterét töltöttük a szállodában( három éjszakát). Már a szálloda főbejáratán belépve láttuk, hogy jó helyre jöttünk ! És valóban, nem csalódtunk ! A szobánk kényelmes, meleg és nagyon tiszta volt. Az ételek mennyisége és minősége kifogástalan. A személyzetről is csak elismerően tudok szólni! Mindig kedvesek, készségesek. Külön köszönetet szeretnék mondani Molnár Attilának, aki az étteremben az egyik vezető egyéniség. Nagyon szimpatikus fiatal embert ismertünk meg a személyében.
A szilveszter este pedig olyan élményt adott, amire mindig örömmel gondolunk vissza ! Nagyszerű, hogy közvetlenül át lehet menni az élményfürdőbe ! Mi is, már a távozáskor eldöntöttük, hogy ide még visszatérünk. Bátran merem ajánlani bárkinek !
Köszönettel: Hajduné Tóth Melinda

Hajduné Tóth Melinda

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Rengeteg élményt sajnos időnk sem volt kipróbálni abban a pár napban ,míg ott voltunk!Ezt nagyon sajnáljuk ,de bepótolunk mindent:)))
Amit kaptunk ,figyelmesség ,kedvesség!Az ételek mennyeien finomak voltak ,a reggeli és vacsora választékos és bőséges volt.Udvarias ki és felszolgálás!A személyzet kedves ,és közvetlen:)))Külön köszönet az aprócska szülinapi köszöntésért ,nagyon meglepett ,és kedves emlék marad,végtelenül figyelmes gesztus volt!Megint csak köszönet ,a kedves és barátságos hozzá állásért!Ott hagytunk egy számukra eszményi értékkel bíró tárgyat ,amit zökkentő mentesen és készségesen vissza küldtek nekünk!Több helyen megfordultunk már ,a Hunguest Hotel Aqua Sol az ahova biztosan vissza térünk!Nagyon köszönünk mindent!

Vincze Dénes

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Az elmúlt napokban a szállodában töltöttem néhány éjszakát családommal. Megérkezésünk után rögtön kellemesen meglepett a londiner segítőkészsége.
Az épület légkondicionált, a szoba tiszta, a takarítónő hibátlan munkát végzett minden egyes nap.
Az étterem barátságos. Jó minőségű, változatos ételsorral találkoztunk, reggel és este. A felszolgálók megfelelően végezték a feladatukat.
Kiemelném Kocsik István Urat az éttermi dolgozók közül, aki nagy szakmai tapasztalatról, rutinról tett tanúbizonyságot, amire büszke lehet a Hunguest Hotels Szállodalánc!
Mindenkinek bátran merem ajánlani az Aqua-Solt!

Magna Csaba

Hunguest Hotel Aqua-Sol

A szálloda szép és kényelmes. A szálloda személyzete rendkívül figyelmes , kedves , segítőkész , . 3-napot töltöttünk a szállodában és ez idő alatt az étterem kiváló volt a vacsorák változatosak voltak viszont a reggeli minden nap szinte ugyanazokból az ételekből állt, a felszolgálok gyorsak , kedvesek voltak és remekül végezték a munkájukat.A takarítók munkája is hibátlan volt.
Ezt a szállodát mindenkinek csak ajánlani tudom!

márton

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Nagyon jól sikerült a wellness részleg felújítása!
Az Orient Express minden szolgáltatása kellemes, talán egy infraszauna "állomás" -nak még érdemes lett volna helyet szorítani.....
Visszatérő vendégként öröm számunkra, hogy a szálloda wellness részlegének szolgáltatásai megújultak.

A vendéglátás változatlanul 5*-os, a szállodában mindenki nagyon kedves, figyelmes!

Czirkos János

Hunguest Hotel Aqua-Sol

A szálloda minden munkatársa kedves és figyelmes. Az ételek változatosak, ízletesek és mégis különlegesek, még a vegetariánusok is mindig találnak megfelelőt.
Egy szó, mint száz: ismét nagyon jól éreztük magunkat!
Ilyen szállodába szívesen visszatérünk!
És mindenkinek ajánljuk!

Pusztai Zsuzsa

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Májusban felejthetetlen napokat töltöttünk szállodájukban.Csak dicsérni tudom! Az étterem dolgozóinak hálás köszönet a kifogástalan, figyelmes kiszolgálásért. Az ételek változatossága, igényes íz és látványvilága mennyei. A takarító személyzet diszkrét és mindig precíz munkájának külön köszönet. A recepción dolgozó munkatársak kivételes felkészültségről adtak tanulságot.Az egész szálloda meghitt kedves hangulatot áraszt.Gyerekkorom óta járunk Hajdúszoboszlóra, most már mint nyugdíjas, de ilyen jól még nem éreztem magam.
Ez a legjobb szálloda!
Üdvözlettel: Csákyné Mészáros Éva

Csákyné Mészáros Éva

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Január végén töltöttünk szállodájukban pár felejthetetlen napot barátaink társaságában.Külön köszönjük az étterem dolgozóinak ,hogy a gluténmentes étkezésem megoldásához sok segítséget nyújtottak cukrászversenyhez méltó desszerteket készítettek!
Reméljük, hogy a közeljövőben ismét élvezhetjük vendégszeretetüket ! További jó munkát kívánunk: Bottó Tibor

Bottó Tibor

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Dicsérni nem nagyon szoktam, a hiányosságokat előbb észreveszem. De most kivételt teszek. Maximálisan elégedett vagyok a szálloda szolgáltatásaival, személyzetével. Külön dicséret a takarító személyzet tapintatos, lelkiismeretes munkájáért. Szívesen ajánlom mindenkinek a szállodát!
Üdvözlettel: Horváthné Tar Judit

Horváthné Tar Judit

Hunguest Hotel Aqua-Sol

A napokban gyógykezelés céljából tartózkodtunk a szállodában.Annak ellenére, hogy ezalatt többnapos konferencia volt többszáz résztvevővel- kiszolgálásunk, ellátásunk kifogástalan volt.Külön figyelmesség
volt, hogy reggeli kedvencemet - a bundáskenyeret- kivánságomra mindíg elkészítették pedig a menűkínálatban nem szerepelt

Balogh Csaba

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Szerencsénkre idén is vissza tudtunk térni január első napjaiban.Megint tökéletes kiszolgálást kaptunk,nagyon finom,és választékos ételekkel.Külön dícséret illeti a takarító brigádot udvariasságukért,lelkiismeretes munkájukért.Reményeink szerint jövőre is jövünk-kell-e ennél jobb ajánlólevél?
Köszönet mindenért.

szűcs ferenc

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Az elmúlt napokban gyógykezelés céljából tartózkodtunk feleségemmel a szállodában.Annak ellenére, hogy a
hotelban egy konferencia zajlott többszáz résztvevővel a hotel szolgáltatásai a többi \\\"civil\\\" vendégek számára is kifogástalan volt. Külön köszönet a reggelimhez -külön kívánságomra felszolgált- kedvenc bundáskenyérért!
Balogh Csaba és Marika
Tata

Balogh Csaba

Hunguest Hotel Aqua-Sol

A vendéglátás ötcsillagos!
Impozáns a szállodában dolgozó séfek sok-sok oklevele, ami a folyosón is látható, de ami még jobb, hogy ezt a tudást a vendégek a mindennapokban is élvezhetik. Vacsoránál a választék rendkívül széles, az ételek ízletesek. A desszertként felszolgált macaron pedig igazi meglepetés volt!

Czirkos János

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Kedves Aqua-Sol \\\"Csapat\\\"!

Az Aqua-Sol az igazi pihenést és kikapcasolódást jelenti a számunkra. Kedves fogadtatás, nagyszerű kiszolgálás, finom ételek és nagyszerű szolgáltatások.
Köszönjük az élményt! 5 éves gyerköccel, maga a csoda volt!
További jó munkát és kellemes nyarat kívánva a szálloda minden munkatársának!
Marsi Gabi és családja

Marsi Gabriella

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Továbbra is biztosíthatom Önöket, hogy nagyon jól éreztük magunkat, a munkatársaik szinte mindegyik sajátjának tekintette a szállodát és ezáltal a munkájában maximumot nyújtott a vendégek felé. A konyha főztje nagyon ízletes, jó és elég volt, a kiszolgálás első osztályú és a teljes szálloda tisztasága a szobákat is beleszámítva példás.

Egyébként gratulálok Önöknek a munkatársaikhoz, a kialakított csapatmunkához.

Mogyoród 2012-01-13

Nagy Gyula Zoltán

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Január első napjaiban volt szerencsénk kicsit az Önök szállodájában pihenni.Talán még soha nem volt ilyen jó dolgunk,max.kiszolgálást kaptunk, minden vonalon./már a foglaláskor is!/
Remélem vissza tudunk térni.Köszönet mindenért.

szűcs ferenc

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Vasárnap érkeztünk haza családommal Önöktől!
Ott töltöttünk 5 napot a szállodájukban , és ez úton is meg szeretném köszönni a szolgáltatásuk minőségét , precizitását és családi hangulatát.
Nagyon szép és igazán pihenéssel eltőltött 5 nap volt, de ezt azoknak az embereknek köszönhetjük akik a szállodában dolgoznak. Hihetetlen odaadással figyelnek a vendégekre. Minden kérésünket teljesítették. Nagyon kényelmes megoldás az összekötő folyosó a fürdővel, mert nem kellett a hidegbe a pici gyerekekkel kimenni. A fürdőben pedig a nyugatias színvonalú medencéket is csodáltuk.
A szilveszteri vacsora ámulatos különlegességeket varázsolt elénk. A zenekart , és a műsört még a 7 éves gyermekemnek is szórakoztató volt.
Még egyszer köszönöm Önöknek ezeket a csodálatos napokat, és had kívánjak még sok erőt, kitartást az egész szálloda dolgozóinak!
Üdvözlettel : Gajdacsiné

Gajdacsiné

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Szeretném megköszönni, hogy az Önök vendégszerető és remek csapata már második alkalommal okozott csodálatos napokat!Idén augusztusban töltöttünk egy pár napo Önöknél és a pozitív emlékek miatt tértünk vissza karácsonykor is. Azt hiszem végre megtaláltuk Magyarországon, azt a hotelt és személyzetet, ami minden igényt kielégít. Maximálisan megvoltunk elégedve mindennel (tisztaság,ellátás,wellness részleg használata,személyzet maximális kedvessége).Biztos vagyok benne,hogy ebben az évben is az Önök szállodáját fogjuk választani. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki elégedetten szeretne hazatérni a pihenésből és nem csalódottan. Kisgyermekes családoknak is minden igényt kielégítő szálloda!

További sok sikert kívánunk Önöknek!

Köszönettel,
Szabó Sándor

Szabó Sándor

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Már kétszer jártunk önöknél, de egyszer sem csalódtunk, a szálloda kifogástalan, és azok a desszertek...
Üdv, szép napot!

Simkóné Nagy Anita

Hunguest Hotel Aqua-Sol

2010.július elején voltunk, és maximálisan elégedettek voltunk mindennel. A személyzet, a tisztaság és az ételek minősége kifogástalan.Most eltelt 2 két, és 1 hét múlva megint megyünk! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

SZŰCS ERIKA

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Eltelt az egy hét és még jobb volt mint két éve. A szálloda csodálatos és a személyzet szimpatikus.

Marton Dóra

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Két éve csodálatos egy hetet töltöttem a szállodában. Jövő héten hétfőn megint egy hétre megyek. Már alig várom.

Marton Dóra

Hunguest Hotel Aqua-Sol

2005.júniusában töltöttem 2 éjszakát a szállodában és felejthetetlen élményekben volt részem. A szoba csodálatos volt,az ételek finomak és a személyzet is kedves valamint udvarias volt. A wellnes szolgáltatások is üditő és kellemes pihenést biztosítottak számomra.Biztos vagyok benne,hogy idén is önöknél fogok tölteni pár kedves napot.
Őszinte szeretettel:
Gulyás Szabó Zsolt

Gulyás Szabó Zsolt

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Tisztelt Recepció!

2004.májusában töltöttünk 1 hetet
az Önök szállodájában, ami felejthetetlen élmény volt.

A személyzet kedves és mindent megtesz azért, hogy jól érezze magát a pinenni vágyó.

A víz isteni, a kezelések üdítőek.

A testet,lelket megfiatalítja az Önök
szolgáltatása.

Remélem, hogy még lesz lehetőségünk, hogy Önöknél tölthessünk néhány felhőtlen napot.

Minden jót kívánunk:Tönköl Klára
Szászik Adél
Péteri,2005.nov.09.

Szászik Adél

Hunguest Hotel Aqua-Sol

2004 Húsvétkor töltöttünk 4 éjszakát az Önök szállodájában.
Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás, ellátás, kiszolgálás kifogástalan volt. A személyzet nagyon kedves volt és mindent megtettek, hogy élvezzük a pihenést.

Kürtösi Gábor

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Tisztelt Hunguest Csapat!

Most, augusztusban üdültem az Önök szállodájában.
Nagyon jól éreztem magam, a kiszolgálás kifogástalan volt, a szálloda gyönyörű. Feledhetetlen az élmény, biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben ismét meglátogatom az Aqua-Sol-t.
Üdvözlettel, jó munkát kívánva:

Simon Sándor

Simon Sándor

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Kedves Hunguest Hotel Csapat!

2003.05.09-től 05.11-ig üdültem Önöknél az Aqua Sol szállóban Szoboszlón.
Felejthetetlne élmény volt.
Ezt az élményt a kedves személyzetnek, akik mindent megtettek,hogy jól érezhessük magunkat, a gyönyörű szállónak, a Wellness szolgáltatásoknak, valamint a gyönyörű szobának volt köszönhető.
Kimagasló szolgáltatásokban nem volt hiány, a szálló szolgáltatásai ellátása, minden igényt kielégített.

A közeljövőben biztosan újra ellátogatunk Önökhöz!

Köszönöm!

Szamek Zoltán

Szamek Zoltán