Üdvözöljük a PROVIDENT PÉNZÜGYI ZRT. dolgozói számára kialakított exkluzív ajánlatoknál

Mint a  PROVIDENT Pénzügyi Zrt.  alkalmazottja, Ön is folyamatosan hozzáférhet a HUNGUEST Hotels speciális, kizárólag kiemelt partnerei részére nyújtott kedvezményekhez.

És mi az, amit még nyújtunk Önnek?

Térítésmentesen biztosítunk egy korlátlan ideig érvényes Hunguest Hotels Egyéni Törzskártyát, mely 10% százalék kedvezményt nyújt pontjóváírás formájában valamennyi Hunguest Hotels szállodában.

Honlapunkon online módon, kényelmesen leadhatja Törzskártya rendelését - ide kattintva.
A Törzskártya Üzleti Feltételeket itt töltheti le.

Ha kérdése merülne fel, szobát foglalna, vagy megrendelné a HUNGUEST Hotels Egyéni Törzskártyát, keresse szállodáinkat a lenn megadott címeken, vagy hívja a (06-1) 481-9123 telefonszámot, illetve küldjön e-mailt a kiemelt_ugyfelszolgalat@hunguesthotels.com e-mail címre.
Kérjük, foglaláskor jelezze, hogy a PROVIDENT Pénzügyi Zrt. alkalmazottja!

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. Az idegenforgalmi adó mértéke településenként eltérő.
A kedvezmények minden esetben a szállodai saját szolgáltatásokra, valamint azokra a közvetített szolgáltatásokra érvényesek, amiket a Hunguest Hotels ÁSZF szállodai alapcsomagja tartalmaz (pl. fürdőbelépő). Minden egyéb közvetített szolgáltatásra a kedvezmények nem érvényesek.
Szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre.

A HUNGUEST Hotels egy alkalmazott számára egyidejűleg legfeljebb két szoba erejéig garantálja a kiemelt ajánlatok elérhetőségét.

A kiemelt kedvezmények igénybevételének feltétele, hogy a foglalás során jelezze a kiválasztott szállodának, hogy a PROVIDENT Pénzügyi Zrt. alkalmazottja. További feltétel, hogy az igénybe vevők között legyen a szolgáltatást megrendelő PROVIDENT Pénzügyi Zrt. alkalmazott is.

A kedvezményeket kizárólag közvetlen szállodai foglalás esetén tudjuk biztosítani, és más kedvezményekkel, akciókkal nem vonhatók össze!
Kiemelt időszakokban (ünnepek, fesztiválok stb.) a kedvezmények nem garantáltak!

KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁST, TARTALMAS PIHENÉST KÍVÁN ÖNNEK A HUNGUEST HOTELS!


##corporate##


##lastminute##

0.0106