Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Kreischberg, Kreischberg 2 Útvonaltervezés
Telefon +43 3537 250 02

Kreischberg, Hotel Relax Resort

A Relax Resort Kreischberg igényes szolgáltatásai révén tökéletes helyszínéül szolgálhat sí- és wellness üdüléseknek, céges rendezvényeknek, meghitt karácsonyi ünnepeknek, romantikus esküvőknek és kellemes, barátokkal eltöltött estéknek.

Vendégeink kulináris kényeztetéséről a stájer, a magyar és a nemzetközi konyha ínyencségeit felvonultató éttermünk gondoskodik. Az étterem egyes szekciói leválaszthatóak, szemináriumi termekké alakíthatóak át.

Az aktív kikapcsolódás után jólesik a pihenés és a kényeztetés. A közel 500 m²-es wellnessrészlegünk élménymedencével, gyermekpancsolóval, többféle szaunával, gőzfürdővel és masszázsággyal az egész családnak felüdülést nyújt.

A 6. emeleti panorámateraszról csodálatos kilátás nyílik a környező hegyvidékre.

Délután és este a szórakozásé a főszerep. A felnőttek kikapcsolódását a szálloda tekepályájái, csocsó- és billiárdasztalai, illetve különféle kártyajátékok szolgálják, míg a gyermekek a játszótéren vagy a játékszobában múlathatják az időt.


Alapadatok

Szobaszám: 91 | Parkolás: ingyenes parkolás | Idegenforgalmi adó: EUR 1.5/fő/éj - 15 éves kortól, amely a helyszínen kerül felszámításra. | DohányzásAz egész szálloda nemdohányzó | Kisállat:  -  
 Különtermek:  -  | Akadálymentesség:  -