Szobafoglalás - legjobb árak

Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-88-620-620, +36-88-620-600

Balatonalmádi, Hunguest Hotel Bál Resort - Sky Lounge és Board Room

A wellness percek és a Balatonalmádiban eltöltött pihentető napok méltó megkoronázása egy romantikus randevú, egy lazulós délután finom italok társaságában, amit a Hunguest Hotel Bál**** Resort vendégei itt tartózkodásuk alatt egyedülálló balatoni körpanoráma mellett élvezhetnek a Sky Lounge Bárban.

Azonban nem csak szállodánk vendégei élvezhetik ezt az egyedülálló miliőt, mivel a 13. emeleten található bárunk nyitva áll a városba érkező turisták és itt lakók előtt is. A SKY bár nyitva tartási idejében; azaz szerda és szombat délután, 15 órától 20 óráig így bárki részese lehet ennek a nem mindennapi élménynek. Sőt, ezek a szerdákat és szombatokat szállodánk további hangulatos pillanatokkal tölti fel, ugyanis a vendégek 15 órától 17 óráig lágy gitárzene kíséretében kortyolhatják el mámorítóan finom koktéljaikat, frissítőiket vagy délutáni kávéjukat.

Palásti Máté gitárművész mindkét napon latin, flamenco és jazz dallamokkal tölti meg a teret és teszi még élvezetesebbé az itt töltött időt.

Szülinap, névnap? Családi parti, esetleg bármi hivatalos? Bárunk éppúgy tökéletes lehetőséget kínál baráti összejövetelre, irodalmi találkozóra, osztálytalálkozóra, de bátran rendezze itt hivatalos megbeszéléseit, nem fogja megbánni.