Belépés
Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-88-620-620, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt.

Balatonalmádi, Hunguest Hotel Bál Resort - Sky Lounge és Board Room

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

A wellness percek és a Balatonalmádiban eltöltött pihentető napok méltó megkoronázása egy romantikus randevú, egy lazulós délután finom italok társaságában, amit a Hunguest Hotel Bál Resort vendégei itt tartózkodásuk alatt egyedülálló balatoni körpanoráma mellett élvezhetnek a Sky Lounge Bárban.

Azonban nem csak szállodánk vendégei élvezhetik ezt az egyedülálló miliőt, mivel a 13. emeleten található bárunk nyitva áll a városba érkező turisták és itt lakók előtt is. A SKY bár nyitva tartási idejében; azaz péntek és szombat délután bárki részese lehet ennek a nem mindennapi élménynek.

Szülinap, névnap? Családi parti, esetleg bármi hivatalos? Bárunk éppúgy tökéletes lehetőséget kínál baráti összejövetelre, irodalmi találkozóra, osztálytalálkozóra, de bátran rendezze itt hivatalos megbeszéléseit, nem fogja megbánni.