Belépés
Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-88-620-620, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt.

Balatonalmádi, Hunguest Hotel Bál Resort - Vendéglátás

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Szállodánkban 2 étterem közül is választhat, ha a finom falatok bűvöletét élvezné. Kitűnő konyhánk a kedvelt hazai fogásokon kívül izgalmas nemzetközi ízekkel bolondítja meg vendégeink ízlelőbimbóit. A magas szintű gasztronómiai élményeken túl nagy figyelmet fordítunk a speciális étkezési igényekre, így a laktóz-, és gluténmentes diétákra a vegetáriánus ételváltozatok mellett, melyre előzetes vendégigények mellett tudunk készülni, kérjük egy tartsák szem előtt foglalás során!

Hétfőtől péntekig 7 órától 10 óráig, szombat és vasárnap reggel pedig hosszított időben 7 órától 11 óráig kínáljuk bőséges reggeli választékunkat.
A megszokott reggeli és vacsora félpanziós ellátás mellett, lehetőség szerint ízletes fogások közül választhatnak akár ebédre is a dél és 15 óra között az éttermünkbe betérők.
18 óra után 3 órán keresztül a vacsora gőzölgő büféasztalos ételkülönlegességeit tálaljuk fel, ahol reményeink szerint mindenki megtalálja a kedvére való falatokat.

A szálloda Mistrál bárja és terasza a hét 6 napján, vasárnap kivételével, élő zenével, italkülönlegességekkel, izgalmas kávé és tea különlegességekkel áll nyitva minden lazításra vágyó vendégünk előtt.