Szobafoglalás - legjobb árak

Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-88-620-620, +36-88-620-600

Balatonalmádi, Hunguest Hotel Bál Resort - Vendéglátás

Szállodánkban 2 étterem közül is választhat, ha a finom falatok bűvöletét élvezné. Kitűnő konyhánk a kedvelt hazai fogásokon kívül izgalmas nemzetközi ízekkel bolondítja meg vendégeink ízlelőbimbóit. A magas szintű gasztronómiai élményeken túl nagy figyelmet fordítunk a speciális étkezési igényekre, így a laktóz-, és gluténmentes diétákra a vegetáriánus ételváltozatok mellett, melyre előzetes vendégigények mellett tudunk készülni, kérjük egy tartsák szem előtt foglalás során!

Hétfőtől péntekig 7 órától 10 óráig, szombat és vasárnap reggel pedig hosszított időben 7 órától 11 óráig kínáljuk bőséges reggeli választékunkat.
A megszokott reggeli és vacsora félpanziós ellátás mellett, lehetőség szerint ízletes fogások közül választhatnak akár ebédre is a dél és 15 óra között az éttermünkbe betérők.
18 óra után 3 órán keresztül a vacsora gőzölgő büféasztalos ételkülönlegességeit tálaljuk fel, ahol reményeink szerint mindenki megtalálja a kedvére való falatokat.


A szálloda Mistrál bárja és terasza a hét 6 napján, vasárnap kivételével, élő zenével, italkülönlegességekkel, izgalmas kávé és tea különlegességekkel áll nyitva minden lazításra vágyó vendégünk előtt.